0
Evroliga

FOTO: Starsport foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STRATEG ‘CRVENO-BELIH’ LJUT NA EVROLIGU: ‘Raspored nije human, nivo košarke opada!’ (FOTO)

Objavljeno: 14.10.23 u 15:15

Grk nezadovoljan.

Trener Olimpijakosa, Jorgos Barcokas nezadovoljan je rasporedom utakmica u Evroligi i istakao je da nije human, i da nivo košarke zbog istog opada.

– Raspored Evrolige nije human, ni za koga. Igramo u petak, nedelju, utorak, četvrtak. Nivo košarke opada – poručio je on.

FOTO: Starsport

Tim iz Pireja je sinoć u drugom kolu ovog takmičenja poražen na domaćem terenu od Barselone, Barcokas se osvrnuo na taj susret.

– Loše smo počeli na domaćem terenu ove godine, nažalost. Nismo kontrolisali emocije, nismo imali strpljenje da pratimo plan igre. Koštala nas je loša egzekucija u napadu, uz to smo dobrim šuterima kao što so Abrines i Laprovitola dozvolili da šutiraju kao na treningu – naveo je grčki stručnjak.

Crveno-beli’ su po ugledu na svoju Pravoslavnu braću iz Srbije ispustili prednost od +7 i na kraju izgubili gotovo dobijenu utakmicu od španskog tima.

– Imali smo sedam poena prednosti, oni su dali nekoliko trojki. Međutim, moram da spomenem i da je naša rotacija bila smanjena. Nadam se da ćemo uskoro da vratimo povređene igrače, raspored je baš težak – jasan je Barcokas.

Podsetimo, sledeće nedelje se igra duplo kolo Evroliga, pa će košarkaši Olimpijakosa u utorak gostovati ekipi Olimpija Milano, dok će dva danas kasnije dočekati Partizan.

DŽAJIĆ BESAN NA ‘ORLIĆE’: ‘Bruka, kao da smo San Marino!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter