1
Fudbal

FOTO: FSS

DŽAJIĆ BESAN NA ‘ORLIĆE’: ‘Bruka, kao da smo San Marino!’

Objavljeno: 14.10.23 u 11:50

‘Ne znam da je ikad ijedna naša reprezentacija primila devet golova.’

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić je u razgovoru za Sportski Žurnal prokomentarisao debakl ‘orlića’ i istakao da je ovo velika bruka.

-Ne znam da je ikad ijedna naša reprezentacija primila devet golova! Ne znam ni šta bih rekao osim – bruka! Kao da smo San Marino – grmeo je popularni Džaja.

Dodao je da ne sme da bude opravdanje da su Englezi mnogo jaki.

-Pogledajte sastav te ekipe, mnogi su standardni u svojim timovima. I nije opravdanje, niti sme da bude, da su Englezi mnogo jaki. Koliko god da su dobri, ne sme da bude taka razlika. U životu se gubi i pobeđuje, ali ovo je takva bruka da zaista ne znam šta više da kažem – poručio je Džajić.

Podsetimo, mlada reprezentacija Srbije do 21 godine poražena je od Engleske ubedljivim rezultatom 9:1, što je izazvalo ogromnu prašinu domaće fudbalske javnosti. Priliku za neku vrstu iskupljenja imaće protiv Severne Irske prekosutra od 20:30, a prethodno, u ovom ciklusu su bili bolji od Azerbejdžana 2:0.

U BOJ KRENITE JUNACI SVI: Budimpešta kao poprište istorijskog duela Mađarske i Srbije! (FOTO)

 

0
1

1 Komentara

  1. Ova lopovsku garnitura pravi poređenja , pa za početak u San marinu bi bio na odsluženju vojnog roka u Zabeli,,,,,i ne bi imao medijski prostor,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter