0
Fudbal

FOTO: Starsport

STOJANOVIĆ SUSRET SA MAĐARIMA SMATRA JAKO VAŽNIM: ‘Da što pre završimo posao!’

Objavljeno: 14.10.23 u 13:50

‘Cilj nam je da se revanširamo za poraz u Beogradu.’

Orlovi’ danas imaju priliku da polete visoko i budu jako blizu cilja, a to je Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj. Direktor nacionalnog tima, Stevan Dika Stojanović je govorio za Tanjug i rekao da je ovo jako važna utakmica, ali da nije najbitnije, jer ostaju još dve do kraja.

-Jako je važna, nije najbitnija jer imamo još dve utakmice do kraja, ali želja nam je da što pre završimo posao i plasiramo na Evropsko prvenstvo – istakao je.

Dodao je da je cilj da vrate tri boda koja su nesrećno izgubili u Beogradu.

-Cilj nam je da se revanširamo za poraz u Beogradu, vratimo tri boda koja smo nesrećno izgubili, smatram da smo zaslužili bar bod, ali to je fudbal. Svi u timu su željni da pokažu maksimum, da probamo da rešimo utakmicu u našu korist i napravimo veliki korak prema cilju – jasan je legendarni golman Crvene zvezde.

Podsetimo, Srbija večeras igra protiv Mađarske od 20:45 u Budimpešti na ‘Puškaš areni’, dok će za tri dana u  Beogradu  ugostiti Crnu Goru.

MILOŠEVIĆU ‘LEGLA’ SELEKTORSKA POZICIJA: Debitovao pobedom!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter