0
Fudbal

FOTO: Starsport

MILOŠEVIĆU ‘LEGLA’ SELEKTORSKA POZICIJA: Debitovao pobedom!

Objavljeno: 14.10.23 u 12:30

Bivši strateg Partizana ima priliku da ostvari istorijski uspeh.

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, Savo Milošević debitovao je na klupi te selekcije pobeom nad Lihtenštajnom sa 2:0. Strelci za ‘zmajeve’ bili su Rahmanović u 13. i Stevanović u 41. minutu i tako ostavili mogućnost da za istorijski plasman na  Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Prvi teži ispit Milošević ima 16. oktobra kada će Bosna ugostiti Portugal, koji je već obezdedio plasman na ovu smotru. Ukoliko ne ostvari pozitivan rezultat ima će još dva ‘finala’ u novembarskom ciklusu kvalifikacija kada će odmeriti snage sa  Slovačkom i Luksemburgom, maltene direktni konukretnima.

Nacionalni tim BIH mora da da pobedi u obe utakmice, ali ne zavisi baš sve od njih samih. Slovačka u narednom kolu igra protiv  Islanda i moraće da izgubi. Onda bi tom scenariju, u poslednjem kolu igrače direktan okršaj ove dve selekcije za plasman na Euro i u slučaju pobede čete Save Miloševića, ovaj nacionalni tim će se naći na svom prvom istorijskom Evropskom prvenstvu.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter