0
Fudbal

FOTO: Starsport

‘ORLOVIMA’ VIŠE ODGOVARA GOSTUJUĆI TEREN: Srbiji domaćinstvo ne daje ‘vetar u leđa!’

Objavljeno: 14.10.23 u 14:15

Večeras veoma bitno gostovanje.

Reprezentacija Srbije odmeriće sa Mađarskom večeras od 20:45 na ‘Puškaš areni’ u Budimpešti u jako bitno susretu, pa možda i najbitnijem. Ono što može da raduje jeste bolja igra našeg nacionalnog tima na strani nego kao domaćin, a ima tu dosta razloga. ‘Orlovi’ su u dosta slučajeva igrali kao domaćini pred praznim tribinama zbog raznih kazni od strane Uefe.

Taj podatak jeste zabrinjavajući, pa tako nekad na gostujućem terenu Srbija ima veću poršku nego na domaćem. Na primer plasman na Mundijal Katar, ‘Orlovi’ su obezbedili u sred Lisabona, protiv Portugala, tako da je taj segment tradicije na našoj strani. Međutim, nije uvek tradicija u igri, već i zalaganje na terenu, kao i naravno, sreća, koja nas je u mnogim situacijama napustila.

Dakle, pun stadion, spektakularna atmosfera i naravno čuveni inat gura izabranike Dragana Stojkovića Piksija napred, a sigurno će dosta biti i naših navijača u Budimpešti. Takođe, nam posebno odgovara ‘Puškaš arena’ gde smo u prethodne tri godine ostvarili dva trijumfa i jedan remi.

STOJANOVIĆ SUSRET SA MAĐARIMA SMATRA JAKO VAŽNIM: ‘Da što pre završimo posao!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter