0
Fudbal

Serbia's Dusan Tadic controls the ball during UEFA Euro 2024 Group G qualifying football match between Serbia and Hungary in Belgrade, Serbia, on Sept. 9, 2023.

TADIĆ PORUČIO: ‘Spremni smo i orni!’

Objavljeno: 13.10.23 u 19:15

‘Očekujem da ćemo da imamo i mi podršku sa tribina.’

Kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić izneo je svoja očekivnaja pred važan duel protiv Mađarske. Novi fudbaler  Fenerbahčea  je poručio da su svi spremni i da žele pobedu protiv Mađara,

Svi su spremni, orni. Dobro smo igrali dosad u gostima, želimo tako da nastavimo. Slede nam dve izuzetno važne utakmice. Videćemo kako će da se odvija. Želimo da pobedimo Mađare, ali i ako ne uspemo, ništa se ne menja. Naši ciljevi su isti, imamo potom još jedan važan meč kod kuće. Treba da pokažemo jak timski duh. U gostima se uvek nameštalo da su to neke odlučujuče utakmice. Možda nas je i taj pritisak nosio, ne znam šta je to – naveo je.

Očekuje podršku sa tribina.

-Čuo sam da će da bude i naših ljudi na tribinama. Očekujem da ćemo da imamo i mi podršku sa tribina, iako će sigurno da bude mnogo više domaćih navijača. Nadam se dobroj podršci i našoj kvalitetnoj igri – istakao je on.

Prijala mu je promena sredine.

– Prijala mi je selidba u Tursku. Sjajan klub, lep gradi, fenomenalni navijači… Naravno da želim dobru formu da potvrdim i u reprezentaciji. Uvek je to tako i tu dileme nema – jasan je Tadić.

Podsetimo, Srbija sutra od 20:45 gostuje selekciji Mađarske na Puškaš areni Budimpešti u okviru oktobarskih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj. U prvom susretu u Beogradu naš nacionalni tim je poražen 2:1, a eventualna pobeda bi dodatno približila ‘orlove’ ovom takmičenju na koje čeka 24 godine.

PIKSI OTKRIO PREDNOST MAĐARA, PA SE OSVRNUO NA DEBAKL ‘ORLIĆA’: Evo šta je poručio!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter