0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

OBRADOVIĆ OPREZAN PRED CIBONU: ‘Moramo pokazati maksimalnu ozbiljnost!’ (FOTO)

Objavljeno: 13.10.23 u 22:59

‘Mnogo je utakmica ispred nas i moramo da vodimo računa.’

Košarkaši Partizana u okviru trećeg kola AdmiralBet ABA lige dočekuju Cibonu od 21 čas u ‘Štark areni’. Strateg ‘crno-belih’, Željko Obradović je pred ovu utakmicu istakao da ovu utakmicu moraju shvatiti maksimalno ozbiljno i da će ravnomerno rasporediti minutaže.

– Moramo da priđemo meču uz maksimalnu ozbiljnost i poštovanje protivnika. Danas će jedna grupa igrača posle puta trenirati, ostalo je da se pripremimo za subotnji meč, vidimo u kakvom su stanju pojedini igrači i kako će to da izgleda u subotu veče. Protiv Asvela su igrali svi, to je najvažnije jer duel protiv Cibone sledi 48 sati posle toga, potom ide duplo kolo Evrolige, moramo da rasporedimo energiju, mnogo je utakmica ispred nas i moramo da vodimo računa – naveo je Žoc.

Pored Obradovića govorio je i Alen Smailagić koji je rekao da neće biti nimalo laka utakmica.

FOTO: Starsport

-Posle putovanja sledi priprema za utakmicu koja je na programu već u subotu. Daćemo sve od sebe da se regenerišemo i što bolje spremimo za duel protiv Cibone. Sigurno neće nimalo biti laka utakmica. Iako nećemo bežati od uloge favorita, svesni smo da samo uz maksimalan pristup zadacima koje nam trener postavi, možemo da odigramo dobro i dođemo do pobede – jasan je Smailagić.

IVANOVIĆ POSLE PORAZA: „Igrali smo mekano, bez odbrane u poslednjoj četvrtini“!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter