0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/AdmiralBet ABA League

NOVI DEBAKL MORNARA: Zadar razmontirao tim iz Crne Gore!

Objavljeno: 13.10.23 u 21:45

Loše izdanje.

Košarkaši Mornara su u okviru trećeg kola AdmiralBet ABA lige doživeli ubedljiv poraz od Zadra rezultatom 92:57 u dvoarani ‘Krešimir Ćosić’. Hrvatski tim je od samog starta utakmice vodio glavnu reč i napravili seriju od čak 9:0. U redovima gostujućeg tima vladaja konfuzija, pošto su prve poene postigli tek nakon sedam ipo minuta igre.

Do kraja prvog dela domaći su dominirali, imali kontrolu igre, a Mornar je do kraja poluvremena jedva stigao do 20 ubačenih poena (36:20). I u drugom delu sjajna igra Zadra, potpuno su nadigrali ekipu iz Crne Gore i pokazali im sve mane ove sezone. Domaćin je toliko bio dominantan da je u jednom trenutku imao prednost od čak +41 (85:44).

Ipak, Mornar se spasio totalne bruke i na kraju je tu prednost smanji na +35 i tako zabeležio treći poraz u nizu. Najefikasniji u domačem sastavu bio je Luka Božić sa 28 poena, zatim Drežnjak sa 21 i Jambrović a 9. Kod gostiju najviše se istakao Vranješ sa tek 12 ubačenih koševa, Voler sa 11 i Maiven 10.

REPRIZA IZ PROŠLE SEZONE: Zvezda prokockala +9 u finišu i izgubila u Litvaniji!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter