0
Evroliga

FOTO: Twitter/KK Partizan Mozzart Bet

AVRAMOVIĆ PORUČIO: ‘Zavisimo od nas samih, iz dana u dan smo sve bolji!’

Objavljeno: 10.10.23 u 14:50

 ‘Nadam se da ćemo imati agresivnost i koncentraciju.’

Crno-beli’ će drugi put za redom od starta Evroliga gostovati, a ovog puta idu na megdan ekipi ASVELA u četvrak od 20 časova. Pored Željka Obradovića svoja očekivanja pred ovaj duel izneo je i Aleksa Avramović koji je rekao da je francuska ekipa dobra i da dugi niz godina igra na vrhunskom niovu.

-Posle teškog poraza od Makabija, odlična je bila reakcija protiv Krke. Biće nezgodan protivnik svima u Novom Mestu. Ne možemo da poredimo, sada idemo da igramo protiv evroligaške ekipe koja dugi niz godina igra na vrhunskom nivou u francuskoj ligi i Evroligi – započeo je.

Dodao je da su konstantni i da su pojačali dobrim igračima.

Konstantni su. Dobar su tim. Oporavio se Lovernj, pojačali su se dobrim igračima. Pojačali smo intenzitet treninga, nadamo se da će sve od nas zavisiti. Nadam se da ćemo imati agresivnost i koncentraciju, što je potrebno da obezbedimo pobedu – nastavio je Aleksa.

Istakao je da su bolji iz dana u dan.

-Njihova hala je puna, ali nije to atmosfera na koju mi nismo navikli. Ali nije to atmosfera koja se pravi u ovom delu Evrope. To ne treba da nas omete, zavisimo od nas samih. I prošle godine je bila dobra utakmica. I tada smo se uigravali i sada se uigravamo. Iz dana u dan smo sve bolji i bolji – poručio je Avramović.

Podsetimo, Partizan je u prvom kolu Evrolige poražen baš od Makabija rezultatom 96:81, dok su AdmiralBet ABA ligi nakon dva odigrana kola imaju maksimalan učinak.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter