1
Evroliga

FOTO: Starsport

OBRADOVIĆ PRED ASVEL: ‘Moramo biti agresivniji nego u Tel Avivu!’

Objavljeno: 10.10.23 u 14:30

Žoc očekuje bolje izdanje negovih igrača.

Košarkaši Partizana gostuju ekipi ASVELA u okviru drugog kola Evroliga u četvrtak od 20 časova. Trener ‘crno-belih’, Željko Obradović je pred ovaj duel istakao da mora da igraju agresivnije i u napadu i u odbrani u odnosu na susret u Tel Avivu protiv ekipe Makabija.

-Druga utakmica na strani u Evroligi. Sigurno da očekujemo reakciju, da igramo mnogo agresivnije i u odbrani i napadački, u odnosu na ono kako smo izgledali u Tel Avivu. Mnogo je bilo negativnih i loših stvari na toj utakmici, reagovali smo treningom. Igramo protiv tima, koji bez obzira što su izgubili prvu utakmicu, bolji je nego prošle godine. Sigurno će i oni očekivati reakciju posle tog prvog poraza u Evroligi. Moramo da budemo koncentrisani i da promenimo način na koji smo igrali protiv Makabija – naveo je Žoc.

Na gostovanje u Francuskoj, Obradović ne računa na Tristana Vukčeviča.

-Tristan ne putuje – jasan je.

Zbog ratnog stanja u Izraelu, prvi čovek Partizana, Ostoja Mijailović ponudio je čelnicima Makabija da domaćinske utakmice u Evroligi igraju u Beogradu, a strateg ‘crno-belih’ nije hteo to da komentariše.

-To je stvar za ljude iz kluba, oni su se time bavili. Treba mi više vremena za ovo ovde što se dešava – zaključio je Željko Obradović.

Podsetimo, Partizan je u prvom kolu Evrolige poražen baš od Makabija rezultatom 96:81, dok su AdmiralBet ABA ligi nakon dva odigrana kola imaju maksimalan učinak.

1
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter