0
Fudbal

FOTO: Legia Warszaw

OGLASIO SE PANKOV NAKON INCIDENTA U HOLANDIJI: ‘Sada sam još srećniji što sam izabrao ovaj klub!’

Objavljeno: 07.10.23 u 16:20

‘Hvala svim Legionarima.’

Fudbaler Legije iz Varšave, Radovan Pankov oglasio se nakon provedene noći u zatvori i poručio da je srećan što je deo kluba koji promoviše čast i dostojanstvo.

– Želim da se zahvalim svim Legionarima, ljudima iz kluba i našem hrabrom i ponosnom vlasniku i predsedniku Darijušu Mioduskom. Sada sam još srećniji što sam izabrao ovaj klub, jer promoviše iste vrednosti koje ja propagiram: čast, dostojanstvo, ponos i porodicu – istakao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.

Takođe uputio se je zahvalnost premijeru Poljske, Mateušu Moravjeckom.

– Želim da se posebno zahvalim premijeru Republike Poljske Mateušu Moravjeckom, koji je stao iza nas i pokazao da je hrabar, častan i drag čovek, kao i svi Poljaci koji uspešno sebe predstavljaju širom sveta. Sve do juče imao sam jednu kuću, onu u Srbiji, ali od sada smatram Varšavu i Poljskom mojim drugim domom. Moja porodica i ja ovo nikada nećemo zaboraviti – naveo je Pankov.

Podsetimo, Radovan Pankovi i kapiten Legije, Žozeu su nakon susreta za AZ Alkmarom imali okršaj sa obezbeđenjem na stadionu i proveli noć u zatvoru.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter