1
Evrokupovi

Radovan Pankov during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Cukaricki and Radnicki 1923 Kragujevac at stadium FK Cukaricki on January 10, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OPŠTI HAOS U HOLANDIJI: Bivši fudbaler Zvezde proveo noć u zatvoru! (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.23 u 09:15

Srpski fudbaler priveden zbog incidenta u kom nije učestvovao

Fudbaleri Legije iz Varšave poraženi su sinoć na gostovanju od AZ Alkmara sa 1:0. Ipak, rezultat je bio u drugom planu, zbog skandala koji je napravljen posle utakmice.

Kako prenosi poljska televizija „TVP SPORT„, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Radovan Pankov i kapiten Legije, Žozeu, privedeni su od strane policije i proveli su noć u zatvoru u Amsterdamu.

Do incidenta je došlo nakon što je policija zatvorila kapiju stadiona gde su bili poljski navijači, kako bi predstavnici delegacije tima iz Varšave prošli do autobusa. Navijači su se pobunili a policija je kako se navodi, primenjivala silu.

 

 

Zbog toga su Pankov i Žozeu izvedeni iz timskog autobusa i dalje privedeni u policijsku stanicu. Poljska televizija dalje navodi da tamošnja policija nije želela da razgovara sa poljskim konzulom, već sa predstavništvima Srbije i Portugalije.

 

1
4

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter