0
Evroliga

FOTO: Fenerbahce BEKO

VEOMA DOBRA PARTIJA GUDURIĆA: Valensija slavila na domaćem terenu, Mirotićev odličan debi propraćen porazom! (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.23 u 22:53

Svi mečevi doneli su nam prave male drame

Večeras je u okviru Evrolige odigrano četiri utakmice. Daleko najviše uzbuđenja viđeno je u grčkom okršaju Panatinaikosa i Olimpijakosa, a više o tome pročitajte – OVDE!

Nije duel odigran u Grčkoj jedini išao u produžetke večeras. Naime, Fenerbahče je nakon dodatnih pet minuta uspeo da nadigra i savlada Olimpiju iz Milana, rezultatom 85:82. Srpski reprezentativac Marko Gudurić upisao je 15 poena, dok se doskorašnji igrač PartizanaJam Madar zaustavio na osam postignutih poena. Sjajan debi u dresu Olimpije imao je Mirotić sa 27 poena i 11 skokova.

Baskoniji je na domaćem terenu ‘presudio’ Kampaco, koji je većim delom susreta bio dosta loš, ali je upravo njegovim poenima ‘kraljevski klub’ odneo pobedu – 77:79.

Valensija je na svom terenu savladala Monako sa 70:65, a srpski organizator igre Stefan Jović ubacio je dva poena i podelio četiri asistencije. U redovima Monaka daleko najbolji bio je Majk Džejms sa 21 poenom, uz po sedam skokova i asistencija.

Пласман обезедио Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter