0
Fudbal

Radovan Pankov Fudbal-Kup Srbije Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Radnicki Nis Beograd, 16.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

POZNATI DETALJI HAPŠENJA RADOVANA PANKOVA: ‘Nakon napada na obezbeđenje…’ (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.23 u 12:55

Veliki haos.

Kako prenosi holadnski list ‘De Telegraf‘, fudbaleri Legije iz Varšave, Radovan Pankov i kapiten poljskog tima, Žozeu su nakon napada na obezbeđenje kome su nanete teške telesne povrede, nasilno otvorili vrata stadiona da bi ušli u autobus.

-Nakon napada na obezbeđenja, fudbaleri su nasilno otvorili zatvorena vrata stadiona AFAS da bi ušla u autobus. Potom je naoružana policijska jedinica odlučila da uđe u vozilo kako bi sprečila osumnjičene da pobegnu – navode.

Kod jednog radnika obezbeđenja se desio potez mozga, a kod drugog prelom u predelu lakta. Podsetimo, nakon sustreta Legija AZ Alkmara desio se incident koji su izazvali Radovan Pankov Žozeu. Naime, do incidenta je došlo nakon što je policija zatvorila kapiju stadiona gde su bile poljske pristalice kako bi predstavnici delegacije tima iz Varšave prošli do autobusa. Navijači su se pobunili a policija je kako se navodi, primenjivala silu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter