0
Evrokupovi

during the UEFA Champions League group G match Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Young Boys at stadium Rajko Mitic on October 04, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HVANG POSLE REMIJA ZVEZDE: „Olako smo primili golove, ponosam sam na igrače“!

Objavljeno: 05.10.23 u 11:20

Korejac je bio samokritičan nakon remija

Crvena zvezda je sinoć došla do prvog boda ove sezone u Ligi šampiona. Aktuelni šampion Srbije odigrao je pred krcatom Marakanom 2:2 protiv Jang Bojsa.

Svoje utiske nakon utakmice preneo je jedan od boljih u taboru domaćih, In Beom Hvang. On je rekao da ekipa ima odgovornost prema navijačima, koji su još jednom napravili spektakularnu atmosferu.

Dobra utakmica. Igrali smo bolје, posebno u završnici utakmice. Trebalo je da igramo kvalitetnije na počecima drugih poluvremena i u Mančesteru i protiv Jang bojsa. Olako smo primili dva gola. Ipak, ponosan sam na saigrače, dali su sve na terenu. Takođe i na navijače, atmosfera je bila fenomenalna. Imamo odgovornost prema njima.

Dodao je da očekuje više od svoje igre ali da još nije maksimalno spreman.

Nisam još fizički na 100 odsto, nisam imao nijednu pripremnu utakmicu. Idem korak po korak, biću bolji. Mogu više da pomognem timu.

 

FOTO: STARSPORT

 

Za kraj, Hvang smatra da je naredni period bitan da ekipa uhvati pozitivan zalet pre utakmice protiv Lajpciga.

Ne možemo da budemo srećni rezultatima ni u prvenstvu, ni u Ligi šampiona. Pred utakmice u Lajpcigu imamo dosta mečeva u Srbiji, moramo da se popravimo tu da bi nam ta energija doprinela u Ligi šampiona. Pokazali smo karakter u Mančesteru, protiv najboljeg tima na svetu – smatra Hvang.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter