0
Evroliga

Nemanja Nedovic during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague Media Day at Aleksandar Nikolic Hall on September 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEDOVIĆ PRED ASVEL: „Fokus treba da bude na terenu, ne na tribine“!

Objavljeno: 04.10.23 u 21:20

Bek „crveno-belih“ jedva čeka otvaranje sezone u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 19 časova dočekuju Asvel na startu Evrolige. Srpski tim će definitivno imati podršku svojih navijača, pošto bi beogradska Arena trebala da bude ispunjena do poslednjeg mesta.

Nakon Ivanovića, sada je i bek kluba sa „Malog Kalemegdana„, Nemanja Nedović, izneo svoje utiske pred sutrašnji meč. On očekuje iscrpljujuć meč protiv francuske ekipe.

Dolazi nam u goste ekipa koja je atletski jako moćna, koja ima veoma iskusne igrače na evroligaškom nivou. Tako da, neće biti nimalo lako. Igra im se zasniva na dvojcu De Kolo – Lovernj, tu preti najveća opasnost, imaju jakog aduta u visokom igraču Folu. Tako da siurno jedna iscrpljujuća utakmica nas očekuje ali smo dobro radili ovu nedelju i mislim da smo spremni.

Raduje se punoj Areni, ali dodaje da fokus treba biti na terenu.

Jeste motiv, naravno, ali mi moramo da se fokusiramo na teren, da ta euforija ne utiče na nas. Svi znamo da to može veoma lako da krene u pogrešnom pravcu. Pun fokus na teren pa ćemo videti.

 

Nemanja Nedovic during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague Media Day at Aleksandar Nikolic Hall on September 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Otvaranje sezone protiv Igokee prošlo je sa prelaznom ocenom, smatra Nemanja.

Prva je bila pomalo sa tenzijom, stegnuti smo bili na početku što je normalno. Nismo uigrani, ne znamo još gde smo sa snagom u odnosu na ostale ekipe tako da je sve to bilo prirodno. U drugom poluvremenu je sve to bolje izgledalo. Iz te utakmice nosimo pozitivan utisak zbog tog drugg poluvremena i pokušaćemo to da prenesemo na utakmicu sa Asvelom i da se uigramo što je bolje moguće i da uklopimo igrače koji su bili povređeni.

Za kraj je još jednom naznačio koliko je bitno ostati fokusiran tokom svih 40 minuta.

Odradili smo juče trening i večeras… Dobro, koševi su isti, lopte su iste tako da… Potrebno je samo da se fokusiramo na teren i da ne obrađamo pažnju šta se dešava van njega.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter