0
Evroliga

Head coach Dusko Ivanovic during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague Media Day at Aleksandar Nikolic Hall on September 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IVANOVIĆ PRED ASVEL: „Mi znamo njihov kvalitet i znamo da dolaze ovde da daju maksimum!“ (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.23 u 18:55

Crnogorski stručnjak je svestan izazova

Crvena zvezda će sutra od 19 časova u „Štark Areni“ odigrati meč prvog kola Evrolige, a rival će joj biti ekipa francuskog Asvela.

Uoči samog duela šampion Srbije je odradio poslednji trening, a medijima se tom prilikom obratio šef stručnog štaba crveno-belih Duško Ivanović.

Naša očlekivanja, ne samo za ovu utakmicu, su da idemo meč po meč. Napravili smo skup dobrih igrača koji tek treba da budu dobri. Naša očekivanja su najveća. Ali, za nas je ovo najopasnija i najteža utakmica, jer je prva. Igrači jedva čekaju da počne. Sve to treba da se uskladi, da ne izgorimo. Nadam se da smo dovoljno iskusni da možemo da odigramo na 40 minuta – istakao je Ivanović.

Potom, trener crveno-belih je prokomentarisao i Asvel.

Ja mislim da nije vilo sakrivanja na pripremnom meču. Ali niti smo mi, niti oni bili kompletni. Njima nisu igrali dva igrača De Kolo i Lovernj i videli smo da se sve vrti oko njih. Sa njim i bez njih to su dve potpuno nove ekipe.

Kada je reč o povredama igrača, Ivanović je istakao da će sve biti poznato u četvrtak.

Dobro je. Videćemo sutra, ali su ok.

Ivanović nije želeo da komentariše ni stanje povrede Nemanje Bjelice.

Videćemo sutra. Sutra nam je veoma važna utakmica.

Asvel je poražen u San Kentana dvadeset razlike u domaćem prvenstvu, ali Ivanović smatra da to nije realna snaga francuskog tima.

Ja mislim da oni nisu previše razmišljali o toj utkamici. Ni Lovernj ni Li nisu igrali. Spremali su se za našu utakmicu. To nas neće da zavara. Mi znamo njihov kvalitet i znamo da dolaze ovde da daju maksimum.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter