0
Fudbal

FOTO: Unsplash/ peter-glaser

TURBULENCIJA U REDOVIMA ZVEZDINOG RIVALA: Sportski direktor dobio otkaz i odmah pronašao novi klub!?

Objavljeno: 29.09.23 u 19:36

Pronašli su zamenu.

Nakon svega devet meseci, Lajpcig je iznenada ostao bez sportskog direktora, pošto je Maks Eberl dobio otkaz. U nemačkim sportskim krugovima kruže glasinekako je Eberl pokušavao da iznudi otkaz kako bi prešao u Bajern i preuzeo funkciju sportskog direktora.

U zvaničnom saopštenju kluba stoji da je „nedostatak posvećenosti poslu u klubu doveo do ove odluke“, ali isto tako naglašava da raskid saradnje nije rezultat loših sportskih rezultata.

Eberl je došao u Lajpcig iz Menhengladbaha i odmah u prvoj sezoni uspeo da osvoji prvi trofej za klub, Kup Nemačke, ali to nije bilo dovoljno da se produži saradnja.

– Nedostatak posvećenosti radu u klubu doveo nas je pred ovu odluku. Ova odluka stupa odmah na snagu i nema nikakve veze sa promenama u timu i sportskim rezultatima – piše u tekstu.

Ova neočekivana promena dolazi samo dan pre dolaska Bajerna u Lajpcig za derbi šestog kola Bundeslige. Klub je već pronašao zamenu u vidu Ruvena Šredera, koji će preuzeti ulogu sportskog direktora.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter