0
Košarka

FOTO: Starsport

ALEKSA O SARADNJI SA ŽOCOM: ‘Sećam se mojih prvih par meseci nisam znao gde je izlaz!’ (FOTO)

Objavljeno: 29.09.23 u 09:50

‘Ciljevi se ne menjaju.’

Jedan od najboljih ‘kradljivaca’ u svetu košarke, uvek komični, Aleksa Avramović je u intervjuu za Sport Klub pričao o  Mundobasketuali se dotakao i saradnje sa Željkom Obradovićem. Istakao je da će novi igrači morati da se adaptiraju na  Žocov  rad koji je po njegovim rečima izuzetno zahtevan.

-Moraće da prođe period adaptacije, ja se sećam mojih prvih par meseci nisam znao gde je izlaz, gde su vrata. Normalno je to i on ima neke svoje metode, na koje igrači treba da se naviknu što pre. Mi ćemo probati da im pomognemo da se što pre naviknu i da što pre pronađu sebe u ovom timu. Mi ostali koji smo bili već ovde treba da pronađemo sebe u nekoj novoj sredini. Koliko god to bilo novo imamo iskustvo igranja zajedno i biće uživanje – naveo je on.

FOTO: Starsport

Takođe govorio je i o ciljevima za narednu sezonu.

-Ciljevi se ne menjaju, bili smo na pragu Fajnal fora i mislim da smo sami sebe izbacili iz te priče kroz razno razne načine. Izgubili smo od šampiona Evrope, ali cilj je osovjiti ABA ligu i korak više u Evroligi. Cilj je Mornar, to nam je pravi cilj, pa Makabi, Krka, Asvel, Cibona, Barsa i tako dalje – jasan je Avramović.

Podsetimo, Partizan u novu sezonu ulazi kao branilac AdmiralBet ABA lige i prvi deul u ovom takmičenju igraju 2. oktobra protiv Mornara, dok u Evroligi u prvom kolu tri dana kasnije gostuju u Tel Avivu, ekipi Makabija.

 

12
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter