0
Košarka

FOTO: AdmiralBet Košarkaška liga Srbije

HOTSPORT ANALIZA ADMIRALBET KLS: Subotička renesansa, rekonstrukcija na Zlatiboru i burno leto u Valjevu! (1/2)

Objavljeno: 26.09.23 u 13:59

Liga je sve kvalitetnija i kvalitetnija.

Nova sezona u AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije samo što nije počela, interesovanje za naše nacionalno prvenstvo postaje sve veće, što je i logičan sled okolnosti, budući da je kvalitet u odnosu na neku bližu prošlost znatno unapređen. Naravno, još je to na nekom nivou ispod prvih liga drugih vodećih evropskih košarkaških zemalja, no, to ne mora da bude tako još dugo. Nesumnjivo, domaći šampionat raste u svakom pogledu iz godine u godinu, što igrački, što marketinški, te je sve primamljivija stanica za proverena košarkaška imena u našoj zemlji, ali i kvalitetne strane igrače.

Titulu prvaka brani čajetinski Zlatibor, koji će zajedno sa subotičkim Spartakom biti i deo ABA2 karavana, a u nacionalnom prvenstvu imaće i te kako jaku konkurenciju u vidu mnogobrojnih timova koji su istakli kandidaturu za napad na najviši mogući plasman. U međuvremenu, kvalifikacije za drugu po snazi regionalnu ligu igra novosadska Vojvodina, tako da će vrlo brzo biti poznato koliko će KLS imati predstavnika na jadranskoj sceni. U nastavku vam predstavljamo prvi deo naše analize timova pred novu sezonu, gde je obuhvaćeno osam najbolje plasiranih sastava iz prethodne sezone.


DRUGI DEO: HOTSPORT ANALIZA ADMIRALBET KLS: Ambiciozni Čačani, povratnički ples Radničkog i perspektivni Rosoneri! (2/2)


ZLATIBOR ČAJETINA:

Aktuelni prvak nacionalnog šampionata prošao je kroz gotovo kompletnu rekonstrukciju tima tokom proteklog leta, promenjen je gro ekipe, ali je ponovo formiran sastav spreman za najviše domete. Dugogodišnje vedete, Nemanja Protić, Filip Đuran, Aleksa Čabrilo, Sandi Grubelić i Tadija Tadić, odlučili su se za promenu sredine, Čajetinu su napustili još i Marko Tejić, Aleksandar Ponjavić, Bogdan Tejić, kao i igrači koji su sredinom prošle sezone zadužili narandžasto-plavu opremu, Džordan Votson i Milić Starovlah.

Ostali su Brano Đukanović, Boško Čorbić, Andrija Matović, Lazar Milošević i superligaško pojačanje, talentovani centar Dušan Stojičić. U spoljnoj liniji, angažovani su slovenački košarkaši sa zavidnom karijerom u regionu iza sebe, Jure Špan i Jan Rebec, doveden je i doskorašnji plejmejker FMP-a i bivši junior Crvene zvezde, Milutin Vujičić, a sve je zapečaćeno potpisom beloruskog beka Vitalija Lijutiča, koji je pre nekoliko godina bio jedan od zapaženijih igrača u VTB ligi, nastupajući za Kalev i Cmoki Minsk. Na poziciji krila, Zlatibor je postao jači za jednog od najboljih šutera za tri poena u KLS-u, Ivana Smiljanića, dok su od visokih igrača pristigli povratnik iz Rumunije, Dimitrije Nikolić, kao i Viktor Kovačević, koji je u prethodnom periodu boravio u Španiji.

Iako je mnogo toga novog u Čajetini, ne očekuju se preterane promene u samom pogledu igre, budući da je trener Strajin Nedović postao prepoznatljiv po „run and gun“ stilu koji gaji, uz veliki broj napadačkih opcija, sa pokretljivim centrima meke ruke i značajnim uzorkom šuteva van linije 6.75 metara. Košgeterski lideri bi trebalo da budu Đukanović i Nikolić, no, nije nemoguće da tokom sezone iskoči i neko treći, s obzirom da višestruki osvajač domaće lige obiluje ogromnim napadačkim arsenalom. Narandžasto-plavi su inače nedavno učestvovali na međunarodnom turniru u Kini, gde su u konkurenciji Šangaj Šarksa, Džeđang Golden Bulsa i valjevskog Metalca osvojili pehar i novčanu nagradu.

Došli:

Jan Rebec (Borac BL)

Dimitrije Nikolić (Krajova)

Milutin Vujičić (FMP)

Viktor Kovačević (Palma)

Ivan Smiljanić (Tamiš)

Jure Špan (Rogaška)

Vitalij Lijutič (Nižnji Novgorod)

Otišli:

Lazar Joksimović (Dinamik)

Marko Tejić (Spartak)

Nemanja Protić (BKK Radnički)

Aleksa Čabrilo (Radnički Kragujevac)

Aleksandar Ponjavić (Dinamik)

Filip Đuran (Metalac)

Džordan Votson (Pieno Zvaigzdes)

Sandi Grubelić

Tadija Tadić (Dinamik)

Milić Starovlah (Mornar)

Bogdan Tejić (Hercegovac)


SPARTAK SUBOTICA:

Nakon godina lutanja i tavorenja po nižim rangovima, usled problema finansijske prirode, Spartak iz Subotice proživljava pravu renesansu i ispisuje nove stranice izuzetno bogate istorije. Ekipa koja je najpre osvajanjem Druge muške lige pretprošle sezone izborila plasman u najviši rang, pa potom uz par izmena u sastavu i nekoliko pojačanja odigrala još jedno sjajno prvenstvo i na kraju čak zamalo završila i na prvom mestu, sada je dosta promenila svoj izgled, razumljivo, shodno novozacrtanim ciljevima i visokim ambicijama.

Kapetan ovog broda je proslavljeni trener Vladimir Đokić, prevashodno poznat po radu s mladim igračima, sada obezbeđen jakim rosterom, sa širokom rotacijom i odličnim opcijama na svakoj poziciji. Mnogi od pridošlih košarkaša, u nekom delu svoje karijere sarađivali su sa iskusnim stručnjakom, te im je adaptacija na novu sredinu na taj način maksimalno olakšana. Među takvima, izdvajaju se Dušan Kutlešić, Marko Tejić, Dušan Radosavljević i Pavle Stepanović. Pored njih, u redove „Plavih golubova“ stigli su i iskusni srpski internacionalac, Slaven Čupković, ponajbolji igrač užičke Slobode u prethodne dve godine, Aleksa Ilić, kao i nekadašnji plejmejker Crvene zvezde i Partizana, Aleksandar Cvetković.

U timu su ostali glavni nosioci igre iz minule sezone, Filip Barna, Miloš Milisavljević, Andrija Bojić, Aleksandar Sokolović i mladi Marko Šarenac, uz superligaška pojačanja u vidu talentovanih Vojina Medarevića i Ilije Milijaševića. Možda i najširi roster od svih klubova u domaćem šampionatu, poseduje baš subotički Spartak, tako da je u datom trenutku vrlo verovatno i favorit broj jedan za osvajanje KLS-a, a mogao bi da bude i pretendent na visok plasman u ABA2 ligi.

Došli:

Dušan Kutlešić (Zjelona Gora)

Marko Tejić (Zlatibor)

Pavle Stepanović (Pirot)

Dušan Radosavljević (Mladost Zemun)

Slaven Čupković (Al Karh)

Aleksa Ilić (Sloboda Užice)

Aleksandar Cvetković (Real Betis)

Otišli:

Stojan Dodić (Čačak 94)

Aleksandar Živojin Danilović (Čačak 94)

Aleksa Jugović (Džoker)

Vanja Gazibegović (BKK Radnički)

Predrag Prlja (kraj karijere)

Dušan Čičić (Star NS)


VOJVODINA NOVI SAD:

Novosadska Vojvodina polako zalazi u drugu polovinu petogodišnjeg plana razvoja, gde se kao primarni cilj u početku nametnula stabilizacija kluba, a kao sekundarni, postizanje sve boljih rezultata iz godine u godinu. Prethodno prvenstvo, Novosađani su okončali na trećem mestu, iznedrili su igrača koji se našao na širem spisku selektora Pešića pred nedavno završen Mundobasket, ali su i pripremili teren za malu rekonstrukciju i formiranje ekipe dostojne najvećih izazova. Velike rupe nastale su odlascima Dušana Beslaća i Nikole Gaćeše, tako da je fokus sportskog sektora bio pretežno na pronalaženju adekvatnih zamena za pomenuti dvojac.

Od visokih igrača, crveno-beli dres zadužili su Amerikanac Tajrel Džonson, te povratnici Vasilije Vučetić, Tomislav Ivošev i Stefan Savić. Vratio se i Petar Rakićević, a ostali su iskusni Marko Ljubičić, Uroš Banjac, Luka Nedeljkov i Bogdan Zagrađanin. Nakon sjajne sezone u novosadskom Starsu, Vojvodini se priključio i mladi kombo-bek rodom iz Čačka, Boško Bumbić. Time je ekipa Voše zaličila na sebe iz pre nekoliko sezona, a koji su njeni dometi u nadolazećem periodu, pokazaće se vrlo brzo. Ono što je sigurno, mladi strateg Miloš Isakov-Kovačević imaće na raspolaganju pregršt polivalentnih igrača, koji su, bez obzira na poziciju, spremni da iskreiraju, štošta ponude u ofanzivi i odgovore na sve defanzivne zadatke. Istina, teško da će neko moći da nadomesti ono što je malopre pomenuti Beslać pružao, ali bi u novoj sezoni zato mogla da ispliva na površinu snaga celog tima, kao jedne prave zajednice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Vojvodina (@kk_vojvodina)

Došli:

Balša Radonjić (Star NS)

Vasilije Vučetić (Ljeida)

Tajrel Džonson (Veve Rivijera)

Tomislav Ivošev (Alijens)

Stefan Savić (Beč)

Petar Rakićević (ZTE)

Luka Savanović (Mega)

Boško Bumbić (Star NS)

Otišli:

Nikola Pešaković (Čačak 94)

Nikola Gaćeša (Hercegovac Gajdobra)

Stefan Mitrović (Tamiš)

Dušan Beslać (Avtodor)

Nikola Manojlović (Borac Čačak)

Koča Jovović (BKK Radnički)

Andrija Ristanović (Sloga)

Mihajlo Gikić (Star NS)

Ljubomir Čampara


METALAC VALJEVO:

Posebno je zanimljivo i burno bilo u Valjevu, gde su Valjevci, ovog puta, čuvenu „podvalu“ uspeli da prirede sami sebi. Unutrašnja nestabilnost, igrarije pojedinaca i mnoge stvari koje verovatno nikad neće biti obelodanjene, dovele su do toga da Metalac letos formira dva tima. Najavljivane su visoke ambicije, dovedena kvalitetna pojačanja u vidu prekaljenih domaćih igrača – Nemanje, Protića, Filipa Đurana, Alekse Čabrila, Stefana Lakića, kao i nešto mlađih opcija, Mihaila Mušikića i Lazara Stankovića.

Bili su potpisani i strani košarkaši, Keni Daj, Demarija Frenklin i Kristijan Bandi, uz povratak trenera Branislava Ratkovice. Ipak, sredinom avgusta, sve se naprasno raspalo, problem su navodno bila kašnjenja u pravdanju opštinskih sredstava, gde je igračima i šefu struke saopšteno da klub platežno neće moći da izdrži njihova primanja i da će se okrenuti jeftinim domaćim opcijama s kojima će pokušati da obezbedi opstanak u prvoj ligi. No, problem je koliko-toliko na kraju rešen, u Valjevu su se zadržali Đuran i Daj, a angažovani su momci koji bi kvalitetom mogli da budu alternativa za ono što je u junu i julu planirano. U spoljnoj liniji, pristigli su povremeni reprezentativac Novog Zelanda, Džo Kuk-Grin, doskorašnji košarkaš bosanske Mladosti, Matija Novković, kao i Stefan Sinovec, kojem je ovo treći mandat u redovima „Poskoka“.

Na poziciji krila, dovedeni su Amerikanac s koledža, Tajron Lajons, i Milan Munižaba. Što se unutrašnje linije tiče, ona je popunjena dovođenjem krilnog centra Alekse Popovića iz Španije, centra Saše Vuksanovića iz somborskog Džokera i bez sumnje najzvučnijeg imena u sastavu Valjevaca u narednoj sezoni, Save Lešića. U ekipi su ostali kapiten Marko Bajić, kao i lokalci Nemanja Janković i Aleksandar Teofilović, a očekuje se još i dolazak jednog perspektivnog kineskog košarkaša. Trener ekipe je Saša Milićević, koji je kormilo preuzeo krajem prošle sezone. Koji su dometi Metalca, ostaje da se vidi, problem će svakako predstavljati nešto kasnije sastavljanje i uigravanje, uz ne veliki broj pripremih utakmica, no, iskustvo pojedinaca, uz borbene mlade igrače i strance željne dokazivanja, kao i čuvenu vrelu atmosferu hale „15. septembar“, moglo bi da donese pozitivan rezultat na kraju.

Došli:

Filip Đuran (Zlatibor)

Keni Daj (Kvins)

Matija Novković (Mladost MG)

Milan Munižaba (Džoker)

Saša Vuksanović (Džoker)

Aleksa Popović (Navara)

Tajron Lajons (Sautern)

Džo Kuk-Grin (Kalamunda)

Sava Lešić (Borac Čačak)

Otišli:

Nikola Stefanović (Sloga Kraljevo)

Uroš Luković

Radoš Šešlija (Borac BL)

Stefan Simanić (Spars Sarajevo)

Marko Šinik (Kečkemet)

Mladen Grušanović

Ibrahim Durmo (Pečuj)


OKK BEOGRAD:

Klonferi„, koji su godinama razvojni tim beogradske Mege, bili su možda i najprijatnije iznenađenje prošle sezone u AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije. Čini se da je dolazak Nikole Topića doneo neku novu energiju u „Factory“, budući da je za vreme njegovog boravka među plavo-belima, tim iz zone ispadanja skočio do gornje polovine tabele i na kraju obezbedio učešće u Super ligi.

Blistali su puleni Vula Avdalovića, bili pravi takmac mnogim na papiru jačim ekipama od sebe, što je na kraju nekolicini igrača donelo iskorak u karijeri. Stefan Miljenović, Andrija Jelavić, Timotej Malovec i Mihailo Milutinović su prešli u Megu, njima se na kraju tu priključio i pomenuti Topić, kao pozajmljeni igrač Crvene zvezde, čime su nastavili svoj zajednički put i razvoj. Dosta su od pomoći tokom prethodne sezone bili veterani Peđa Samardžiski i Boris Savović, a neko vreme i Darko Balaban, te se OKK odlučio za sličan recept i u novoj sezoni. Na dvojnoj registraciji s Megom nalaze se supertalentovani Bogoljub Marković i Andrej Mušicki, iz iste ekipe, doduše na pozajmicu, vratili su se Asim Đulović i Aleksa Milenković, a pojačanja su još i centar Lazar Nekić, bek Aleksandar Pantelić i nekadašnji junior Partizana i član čačanskog Borca, plejmejker Mihailo Petrović.

Upravo je Petrović neko ko bi mogao da preuzme ulogu Nikole Topića, a očekuje se da veliku minutažu ima i Marković, kao neko ko je ovog leta bio u najboljoj petorci Evropskog prvenstva za mlade, gde je naša reprezentacija ponela titulu šampiona. Jedan takav mladi tim, kakav je OKK Beograd, zasigurno nije favorit za najviši plasman, niti su ambicije takve, međutim, prethodna sezona je pokazala da to nipošto ne mora da bude slučaj, već da je sve moguće. U svakom slučaju, biće zanimljivo pratiti razvoj perspektivnih domaćih košarkaša i potencijalnih reprezentativaca naše zemlje u budućnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OKK Beograd (@okk_beograd)

Došli:

Lazar Nekić (Sloboda Užice)

Asim Đulović (Mega)

Aleksa Milenković (Mega)

Bogoljub Marković (Mega – dvojna)

Andrej Mušicki (Mega – dvojna)

Mihailo Petrović (Borac Čačak)

Urban Kroflič (Mega)

Aleksandar Pantelić

Otišli:

Stefan Miljenović (Mega)

Timotej Malovec (Mega)

Andrija Jelavić (Mega)

Danilo Labović (Radnički Kragujevac)

Srđan Krsmanović (Sloga)

Mihailo Mušikić (Sloboda Užice)

Lazar Drmanić (Novi Pazar)

Mihailo Milutinović (Mega)


DINAMIK BALKAN BET BEOGRAD:

Dorćolci su minule sezone, zahvaljujući briljantnim igrama od samog starta, dobrim delom iste bili u samom vrhu ligaške tabele, no, na kraju su popustili i završili na šestoj poziciji, što je svakako apsolutno dobar rezultat, uzimajući u obzir činjenicu da ni u jednom trenutku nisu izrazili ambicije koje se tiču ičega višeg od opstanka u ligi i pristojnog skora. Desile su se brojne promene tokom leta, u neku ruku je došlo i do smene generacija, pojavila se nova garnitura mladih igrača, angažovano je i nekoliko iole iskusnijih pojačanja, tako da se Dinamik uskoro u potpuno novom izgledu predstavlja srpskoj košarkaškoj javnosti.

Iz redova aktuelnog prvaka, čajetinskog Zlatibora, stigli su nekadašnji izdanak Zvezdine škole, centar Lazar Joksimović, bivši košarkaš Partizana, Tadija Tadić, i iskusni internacionalac, svingmen Aleksandar Ponjavić. Zanimljiva akvizicija je Stefan Agoč, koji je imao solidnu sezonu u Vršcu, pa bi ispod radara mogao mnogo toga da donese narandžasto-crnima u nadolazećem periodu. Od inostranih košarkaša, beogradski klub su pojačali krilni centar Džordž Blagojević, koji je inače bivši univerzitetski reprezentativac Australije, i krilo Eral Pen, koji dolazi s koledža DePol. Pored svega navedenog, posebno se izdvaja jedno od skorijih pojačanja Dinamika, mladi bek iz Igokee, sedamnaestogodišnji Ognjen Radošić, koji je u pripremnom periodu nanizao nekoliko „20 plus“ mečeva i tako nagovestio potencijalno odličnu sezonu u KLS-u.

Nešto veću minutažu u odnosu na prošlu sezonu mogao bi da dobije i godinu dana stariji, gorostasni centar Filip Malešević, ali i Ognjen Romić. Dokazali su već mnogo puta izabranici Saše Nikitovića da su sposobni za velike stvari, tako da bi ih u takmičenju koje sleduje svakako trebalo shvatiti ozbiljno, no, vremenom će predikcije biti zamenjene realnošću, usled čega ćemo imati jasniju sliku o svemu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Dynamic Balkan Bet (@kkdynamicbg)

Došli:

Lazar Joksimović (Zlatibor)

Aleksandar Ponjavić (Zlatibor)

Stefan Agoč (Vršac)

Ilija Petrović (Konstantin)

Tadija Tadić (Zlatibor)

Aleksa Vlajić (Crvena zvezda U18)

Eral Pen (DePol)

Ognjen Radošić (Igokea)

Džordž Blagojević (Džilong Superkets)

Otišli:

Vidan Dronjak (Dunav)

Lazar Trifković (Borac Zemun)

Stefan Stefanović (Vršac)

Vuk Karadžić


TAMIŠ PANČEVO:

Što je Everton u Premijer ligi, to je pančevački Tamiš u AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije. Dugogodišnji član najvišeg ranga domaće košarke, klub koji je jedan od retkih koji potpisuje igrače na višegodišnje ugovore, spreman je za novu sezonu, gde će ambicije istaći u onom momentu kada bude imao predstavu o sopstvenim mogućnostima. Prednost Pančevaca u odnosu na druge ekipe leži u tome da su već deceniju i više predvođeni od strane istog trenera, Bojana Jovičića, pri čemu je i veliki broj igrača sa dužim stažom u klubu, tako da je vreme potrebno za adaptaciju svedeno na minimum, sistem se zna, radi se na uigravanju.

Tokom leta, Tamiš je ostao bez svog najboljeg igrača i klupske legende, Ivana Smiljanića, budući da se on preselio na Zlatibor, a maestralnu sezonu nagradio je i Amerikanac Sedrik Rasel, potpisivanjem ugovora sa skopskim MZT-om. Otišli su još i Lazar Lugić, Dimitrije Đorđević i Vasilije Kovačević, a ostao je centarski tandem Bojan StanojevićAleksa Kojadinović, mladalački duo Marko KrstićMarko Mihailović, kao i bek Branislav Terzić (nakon kratke superligaške epizode u Megi). Povratnik u redove Tamiša jeste bek Stefan Mitrović, nakon dobre sezone u Dunavu došao je i Marko Grković, iz sarajevskih Sparsa doveden je krilni centar Omar Pajić, a tu je i nekoliko pojačanja ispod radara – Đorđe Rakočević iz Bora, Marko Popović iz surduličkog Radnika, te Strahinja Ćurčić iz ekipe Radivoje Korać, s tim da će se treći pomenuti kaliti u pančevačkom Dinamu.

Dosta se očekuje od mladog američkog plejmejkera Dantea Trisija, koji je svoju akademsku i košarkašku karijeru gradio na koledžu Severna KarolinaGrinzboro. Pančevci su neretko prethodnih godina imali slabije startove, bivali su u donjem delu tabele, pa su po pravilu u drugoj polovini prvenstva dodavali gas i isplivavali na sredinu tabele, pa čak i više od toga, no, videćemo šta donosi nova sezona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Košarkaški klub Tamiš (@kktamis)

Došli:

Marko Grković (Dunav)

Marko Popović (Radnik Surdulica)

Omar Pajić (Spars Sarajevo)

Đorđe Rakočević (Bor)

Stefan Mitrović (Vojvodina)

Dante Trisi (Grinzboro)

Strahinja Ćurčić (Radivoje Korać)

Branislav Terzić (Mega)

Otišli:

Ivan Smiljanić (Zlatibor)

Lazar Lugić (Džoker)

Sedrik Rasel (MZT)

Vasilije Kovačević (Promo Donji Vakuf)

Dimitrije Đorđević (Pirot)

Nikola Simić (Lazarevac Paragon)

Uroš Plavša (Lazarevac Paragon)


VRŠAC:

Posle dvogodišnjeg trenerskog mandata Vladimira Đokića, košarkaški klub Vršac otvorio je novu stranicu u svom postojanju, te je za nastavak istog spremio malo drugačiju priču. Priliku da bude na kormilu Banaćana dobio je mladi trener Lazar Spasić, kome će kao stručni savetnik i mentor pomagati čuveni Miroslav Muta Nikolić. Zadržana je okosnica ekipe iz prethodne sezone, tu su i dalje Slobodan Jovanović, Bratislav Jeković i Stefan Simić, dok je ostatak tima nadograđen zanimljivim domaćim i stranim igračkim opcijama.

Kada je reč upravo o strancima, u grad vina stigli su imenjaci, atletični bek Nelson Filips i krilo Nelson Heskin. Vrščani su od visokih igrača angažovali Nemanju Đorđevića i Stevana Jovanovića, te će uz pomenutog Jekovića i po potrebi Heskina, imati nešto nižu unutrašnju liniju, no, slično je bilo i proteklih godina, pa bi se reklo da se za sada nije mnogo odstupalo od nekog uobičajenog sistema. Dobre partije Luke Šebreka u aleksinačkom Napretku i italijanskom drugoligašu Romanji, preporučile su ga da baš on bude jedno od rešenja na poziciji tri, a tu je i nekadašnji prvotimac Crvene zvezde, Marko Gušić. Iz redova beogradskog Dinamika stigao je plejmejker Stefan Stefanović, a klub je pojačao i iskusni bek Vuk Đorđević, koji je najskorije nastupao za grčki Mikonu.

Vršac je u pripremnom periodu između ostalog bio učesnik Zemun kupa, gde je u finalu, nakon pobede nad domaćinom turnira, zemunskom Mladošću, ubedljivo poražen od užičke Slobode. No, bez obzira na sve, u pitanju je ekipa koja zaslužuje svaki respekt, a kada je reč o ambicijama, one su pretežno usmerene ka opstanku u ligi, pa ako situacija to dozvoli u nekoj bližoj ili daljoj budućnosti, možda konačno dođe i do dugo čekanog koraka napred.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Vrsac (@kkvrsacofficial)

Došli:

Miroslav Muta Nikolić (trener – mentor)

Lazar Spasić (trener)

Nelson Filips (Troj)

Stevan Jovanović (Zdravlje)

Marko Gušić (Mladost Zemun)

Vuk Đorđević (Hercegovac Gajdobra)

Nemanja Đorđević (Pečuj)

Luka Šebrek (Romanja)

Nelson Haskin (Kolambus Stejt)

Stefan Stefanović (Dinamik)

Otišli:

Stefan Agoč (Dinamik)

Miloš Dimić (Hercegovac Gajdobra)

Matija Radović (Prievidza)

Lazar Vasić (Mladost Zemun)

Toma Vasiljević (Ventspils)

Miloje Šušić (Radnik Surdulica)

Žiga Jurček


DRUGI DEO:

HOTSPORT ANALIZA ADMIRALBET KLS: Subotička renesansa, rekonstrukcija na Zlatiboru i burno leto u Valjevu! (1/2)

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter