0
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Screenshot

„UPRAVA DA ZAVUČE RUKU U DŽEP“: Trener Zrinjskog emotivan nakon senzacionalnog preokreta protiv AZ Alkmara! (VIDEO)

Objavljeno: 22.09.23 u 10:26

„Moram reći da su moji igrači istinski heroji.“

U četvrtak se odigrala prva istorijska evropska utakmica za fudbalere Zrinjskog, kada su na svom terenu u Bosni i Hercegovini dočekali ekipu AZ Alkmara u okviru Lige konferencija. Ova utakmica će ostati urezana u sećanju igrača do kraja života.

Na poluvremenu, holandski tim AZ Alkmar vodio je sa ubedljivih 0:3, a čak ni najvatreniji navijači Zrinjskog nisu mnogo očekivali u smislu preokreta i pobede, ali je na kraju njihov tim slavio sa 4:3.

Poa završetku utakmice, emotivno izlaganje imao je trener domaćih Krunoslav Rendulić.

– Kada ovako pobedite, onda ste heroj. A kad izgubite, onda ste neznalica. Moram reći da su moji igrači istinski heroji. Uspeli su ovako da preokrenu protiv lidera holandske lige, a ne protiv neke seoske ekipe. Znao sam da nećemo odustati. Vratilo nam se sve posle LASK-a kada su nas milimetri delili od prolaza dalje – istakao je Rendulić.

Hrvatski trener je potom zaključio da su igrači zaslužili trostruke premije i da očekuje da će uprava zavući ruku u džep.

– Jasno i glasno treba reći da su igrači zaslužili ne jednu, nego trostruku premiju za ovo večeras! Uprava kluba je na potezu i očekujem da će zavući ruku u džep. Ovi momci su to zaslužili.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter