0
Evrokupovi

konferencija za medije, press conference, Dick Advoccat Dik Advokat, Srbija-Danska kvalifikacije za UEFA Euro 2016 evropsko prvenstvo u fudbalu Beograd, Srbija 13.11.2014. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com)

STIGLA GA JE KAZNA: Nekadašnji selektor Srbije ponižavao Zrinjski, oni mu vratili na terenu! (VIDEO)

Objavljeno: 22.09.23 u 09:58

Retko ko je očekivao ovo.

Prva, istorijska evropska utakmica za fudbalere Zrinjskog, odigrana je u četvrtak, kada su u BiH dočekali ekipu AZ Alkmara, u okviru Lige konferencija. Taj tim predvodi nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dik Advokat, a nema sumnje da će ovu utakmicu pamtiti do kraja života.

Holanđani su na poluvremenu vodili sa čak 0:3, a čak ni najveći navijači Zrinjskog, nisu mnogo razmišljali o preokretu i trijumfu, koji se na kraju dogodio, jer su slavili sa 4:3.

Fudbaleri nisu odustali, a pogotke za veliki preokret postigli su Kožulj (48, 81), Ćorluka (68), Hrvanović (71).

Zasigurno bi se o ovome svakako pričalo kao o jednom senzacionalnom preokretu, ali je on još više dobio na značaju, nakon jedne potcenjivačke izjave Dika Advokata.

Sramota je, nerazumljivo je da ekipa ovako loša ekipa, da tim ovakvog profila uopšte i igra u Evropi – rekao je Dik Advokat na nacionalnoj televiziji, a onda ga je dočekao šokantan preokret.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter