0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

BAJKOVIĆ NAHVALIO GLAZERA: ‘Odbranio je 10 čistih golova, uopšte mu ne uzimam za zlo onaj kiks!’

Objavljeno: 21.09.23 u 12:50

‘Nije lako kada te neko napada svih 90 minuta i kada se sve vreme nešto dešava’.

Nekadašnji čuvar mreže Crvene zvezde i miljenik navijača, Boban Bajković je za Meridian Sport govorio o utakmici između  Mančester sitija i šampiona Srbije.

-Od onih se ne može niko odbraniti. Ono je užasno, oni kad spopadnu to nije normalno. Iskreno, stvarno sam ponosan i prezadovoljan kako smo odigrali, kako smo se borili. I bolji timovi protiv njih nemaju šanse, jer to je druga dimenzija fudbala koji oni igraju. Kod njih nema B tim, mladi tim, kod njih su svi fantastični. Rezervisti kad su ušli nastavili su još bolje. Ne zna se ko je opasniji – započeo je.

Potom se osvrnuo na Omrija Glazera za kog je imao samo reči hvale.

-Bio je fantastičan! Uopšte mu ne uzimam za zlo onaj kiks. Držao nas je celo vreme i ko zna šta bi bilo da nije bilo njega na golu. Stvarno je odbranio 10 čistih golova, ja to nikad nisam video do sada. Stvarno mu svaka čast, kiks treba da mu se oprosti – poručio je on.

Naveo je da nije lako kada neko konstantno napada svih 90 minuta.

-Kada braniš u velikom klubu to je uvek tako, ali ne treba zaboraviti odbrane. Svi mi grešimo, pa i ja sam znao kardinalno da pogrešim. Sve je to normalno i sve je to za ljude. Nije lako kada te neko napada svih 90 minuta i kada se sve vreme nešto dešava, mora da popusti koncentarcija makar u jednoj situaciji, jer nije ni on mašina, već je od krvi i mesa – jasan je.

Dodao je da mu je spas da sve ovo brzo zaboravi.

-Popustila mu je koncentracija tu jednu sekundu i šta da se radi. Trebalo bi da pokuša to što pre da zaboravi, da nastavi dobro da brani i da se okrene drugim utakmicama. To mu je jedini spas ako želi da ostane na golu Zvezde – istakao je Bajković.

Podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde su poraženi od Mančester sitija rezultatom 3:1 u okviru prvog kola Lige šampiona. Tim iz Ljutice Bogdana je imao prednost na poluvremenu od 1:0, ali je ipak presduio kvalitet ‘građana’ na kraju. Čuvar mreže šampiona Srbije, Omri Glazer privukao je pažnju sjajnim bravurama koje njegov tim spasile i većeg poraza.

 

9
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter