0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

DERBI BUNDESLIGE BEZ POBEDNIKA: Leverkuzen stigao do izjednačenja protiv Bajerna u sudijskoj nadoknadi! (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.23 u 23:25

Sjajan meč smo gledali.

U četvrtom kolu Bundeslige, sastali su se Bajern Minhena i Bajer Leverkuzena, viđen je pravi derbi koji je završen bez pobednika, rezultat je bio 2:2.

Hari Kejn je postigao gol za Bajern već u 6. minutu, dok je Leon Groecka dodao još jedan u 86. minutu. Sa druge strane, Grimaldo je bio strelac za Leverkuzen u 28. minutu, dok je Palasios postigao izjednačujući gol iz jedanaesterca u 95. minutu.

Bajern je započeo meč bolje, brzim golom Harija Kejna nakon kornera u 6. minutu. Međutim, izjednačenje se nije dugo čekalo. Grimaldo je u 28. minutu izveo savršen slobodan udarac i pogodio rašlje za 1:1.

Nakon prvog poluvremena, Leverkuzen je zaigrao ofanzivnije, propustivši nekoliko prilika u 78. i 80. minutu preko Virtsa i Bonifacija. Kazna je stigla brzo, jer je Leon Groecka u 86. minutu postigao gol za vođstvo Bajerna, asistirao mu je Til.

I kada se činilo da će Bajern pobediti, Palasios je u dubokoj nadoknadi preuzeo odgovornost i sa jedanaesterca postigao gol za konačnih 2:2. Bajern je do kraja postigao još jedan gol, ali je bio poništen zbog ofsajda Upamekana.

Nakon četiri odigrana kola, Bajern Minhena i Bajer Leverkuzen dele prvo mesto u Bundesligi sa po tri pobede i jednim remijem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter