0
Košarka

Nemanja Bejlica (FOTO: Starsport)

GOTOVO JE: Fenerbahče se oprostio od Nemanje Bjelice! (FOTO)

Objavljeno: 12.09.23 u 12:55

Saradnja koja nije tako dugo trajala.

Košarkaški klub Fenerbahče se na svom instagram profilu zvanično oprostio od Nemanje Bjelice i zahvalili su se na saradnji koja bila kratkog daha. Sada je samo pitanje vremena kada će nekadašnji srpski reprezentativac postati zvanično igrač Crvene zvezde.  Bjelica nije ispunio očekivanja turskog giganta pošto su ga prošle sezone mučile povrede i upisao je svega 10 nastupa.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fenerbahçe Beko (@fbbasketbol)

Nemanja je u tursku prestonicu stigao 2022. godine iz Golden Stejt Voriosa kao šampion NBA lige, svakako da se od njega očekivalo mnogo. Međutim i pored unosnog ugovora nije ispunio ono što se od njega tražilo, pa je postao višak u Feneru, pa će se vratiti u tim sa Malog Kalemegdana nakon 13 godina.

On se već nalazi u Beogradu, a to je potvrdio i čuveni košarkaški agent, Miško Ražnatović svojom objavom na instragram profilu. Nemanja Bjelica će u Zvezdi imati otvoren ugovor, što znači da mogu da ga otpuste kad god požele, ukoliko ne zadovolji kriterijuma. Takođe, 80% njegove plate finansiraće Fenerbahče.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter