1
Košarka

FOTO: Starsport

MIŠKO OBJAVOM BACIO DELIJE U TRANS: ‘Potpuno neočekivana poseta!’ (FOTO)

Objavljeno: 12.09.23 u 11:15

‘Crveno-beli’ pred sjajnim pojačanjem.

Čuveni košarkaški agent, Miško Ražnatović ponovo je zapalio društvene mreže svojom objavom. Naime, on je podelio fotografiju na svom instagram profilu sa Nemanjom Bjelicom uz natpis ‘potpuno neočekivana poseta u mojoj kancelariji’. Ražantović je ovim digao ‘delije’ u trans, a poznat je po svojim zagonetkama i pogođenim transferima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miško Ražnatović (@misko4raznatovic)

Podsetimo, Bjelica je pred potpisom sa Crvenom zvezdeom, kako je preneo Meridian Sport, a radi se o otvorenom ugovoru. Tim sa Malog Kalemegdana će moći da ga otpusti u svakom trenutku ukoliko ne zadovolji njihove kriterijume, a platu će 80% plaćati  Fenerbahče. 

Veći deo prošle sezone je propustio zbog povrede, a turski gigant više ne računa na nekadašnjeg reprezentativca Srbije. Bjelica je već nosio ‘crveno-beli’ dres u periodu od 2008. do 2010. godine, kada je taj tim trenirao sadašnji selektor Srbije, Svetislav Pešić.   Igrao je još i za Golden Stejt sa kojim je bio NBA šampion, Majami, Minesotu, Sakramento Baskoniju.

FOTO: Starsport
32
8

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter