0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

DRON PREKINUO UTAKMICU IZMEĐU HRVATSKE I JERMENIJE: Da li će UEFA sada reagovati!? (VIDEO)

Objavljeno: 11.09.23 u 20:20

Sličnu situaciju smo već videli.

U neobičnom incidentu tokom kvalifikacione utakmice za EURO 2024 između Hrvatske i Jermenije u Jerevanu, prisustvovali smo scenama koje su nas podsetile na jednu sličnu situaciju iz prošlosti. Naime, devet godina nakon što je dron sa albanskom zastavom prekinuo utakmicu između Srbije i Albanije u Beogradu, slična situacija se ponovila.

Ovoga puta, u 35. minutu utakmice, dron je leteo iznad terena nosivši zastavu Gorskog Karabaha, teritorije koja je nepriznata i koja se nalazi unutar Azerbajdžana, ali sa većinskim jermenskim stanovništvom. Ova oblast je decenijama bila žarište sukoba. Publika na stadionu je ovaj neočekivani performans pozdravila ovacijama.

Sada ostaje da vidimo kako će UEFA reagovati na ovaj incident i da li će biti preduzete određene sankcije ili mere kako bi se sprečili slični događaji u budućnosti.

Što se tiče samog meča, slavila je selekcija Hrvatske minimalnim rezultatom. Jedini pogodak na meču postigao je Kramarić u 14. minutu.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter