3
Domaći fudbal

Dragan Stojkovic Piksi Tomislav Karadzic FSS Izborna Skupstina, Stara Pazova 14.3.2023. Beograd Srbija photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

VELIKE PROMENE U FK PARTIZAN: Tomislav Karadžić i Radna grupa vode crno-bele do novih izbora, pregovori počeli!?

Objavljeno: 07.09.23 u 17:16

Pregovori su počeli.

Kada je Milorad Vučelić podneo ostavku na mesto predsednika FK Partizan, bilo je jasno da se spremaju ozbiljne promene u klubu. Prema saznanjima Telegrafa, tim iz Humske će na početku predvoditi Radna grupa, na čijem čelu će biti nekadašnji predsednik FSS Tomislav Karadžić.

Cilj te grupe, biće konsolidacija kluba, kao i priprema Vanrednih izbora za novog predsednika Partizana. Pored Karadžića, u Radnoj grupi bi trebali da budu još Žarko Zečević – nekadašnji generalni sekretar Partizana, zatim Ivan Ćurković, a na kraju i Nenad Bjeković – aktuelni potpredsednik FSS, ali za njega još uvek nije stigla potvrda.

Prvi sastanak sa Tomislavom Karadžićem navodno je obavljen u utorak, a drugi bi trebao da se održi već danas. Ipak, isti portal navodi da je u načelu, Karadžić prihvatio da se vrati u klub.

Zadatak Radne grupe bila bi hitna finansijska stabilizacija kluba, a zatim i priprema novih izbora, kao i imenovanje novog Upravnogodbora. Stari Upravni odbor, nakon odlaska Milorada Vučelića više nema nadležnost.

Podsećamo, slična stvar, Partizanu se desila 2015. Tada je na čelu Radne grupe bio Ivan Ćurković, jer je dotadašnji predsednik Zoran Popović potpisao ostavku nakon ispadanja iz Evrope.

Tada su u Radnoj grupi bili još Milorad Vučelić, Milan Obućina, Vojislav Nedić, Miloš Vazura, Ivica Iliev i Vladimir Vuletić.

29
6

3 Komentara

  1. Ivan Curkovic i Zarko Zecevic ni po koju cenu ne bi trebali biti deo Radne grupe jer je bas taj dvojac bio najveci mentor Vucelicu i Vazuri da dodju na celo FK Partizan a ne treba zaboraviti i kakav je to soj ljudi kada su na onako mucki nacin zabili noz u ledja svom dojucerasnjem prijatelju i saradniku Nenadu Bjekovicu. Dok se oni jos uvek pitaju o FKP onda tu sigurno nema nista novog ni boljeg po klub a Tole Karadzic ili je izlapio kada sa njima pravi Radnu grupu ili je isti kao i oni. Zasto Tole ako mu je stvarno stalo za bolje sutra FK Partizan nije pozvao jednog Ostoju Mijailovica kao pocasnog gosta Radne grupe da im on u tri recenice objasni neke stvari !? Navijaci ne bi trebali da opet nasednu i da prihvate ljude koji su bili u bilokakvoj vezi sa proslom upravom.

    4
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter