0
Fudbal

FOTO: Starsport

‘ORLOVI’ ODRADILI TRENING: Prisustvovao i predsednik FSS! (FOTO)

Objavljeno: 04.09.23 u 22:30

Lepa atmosfera u Staroj Pazovi.

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se u trening kampu u Staroj Pazovi i odradila prvi trening pred start kvalifikacija za  Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj. Selektor ‘orlova’, Dragan Stojković Piksi danas je održao konferenciju za štampu i izneo svoja očekivanja pred dva duela koja ih očekuju.

FOTO: Starsport

Orlovi’ će 7. septembra odmeriti snage protiv selekcije Mađarske Beogradu, dok će tri dana kasnije gostovati Litvaniji. Ovi susreti mogu biti od velikog značaja za naš nacionalni tim, jer baš oni mogu da nam donesu istorijski plasman na Evropsko prvenstvo, gde nismo bili još od 2000. godine.

FOTO: Starsport

Treningu reprezentacije prisustvovao je i predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić, koji je pružio podršku za sve ono što predstoji. Osim Džaje, tu je bio i Nenad Bjeković i sportski direkor ‘orlova’, Stevan Dika Stojanović. Ono što se moglo primetiti u nacionalnom timu vlada odlična atmosfera, pa se nadamo da će to preneti i na teren.

FOTO: Starsport
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter