0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Real Madrid C.F

BELIGNEM PONOVO HEROJ REALA: ‘Kraljevi’ iščupali tri boda u poslednjim minutima!

Objavljeno: 02.09.23 u 19:35

Uprava Madriđana napravila sjajan posao dovođenjem Engleza.

Fudbaleri Real Madrida ugostili su tim iz predrgađa prestonice Španije ekipu Hetafea u okviru četvrtog kola La Lige. Tim Karla Anćelotija odneo je sva tri boda, ali nije baš sve išlo tako glatko i oseća izostanak klasične devetke, ali su ipak dobili utakmicu rezultatom 2:1.

Goste je u vođstvo doveo Borha Majoral u 11. minutu i taj rezultat je ostao do kraja prvog dela susreta. Na početku drugog dela,  Hoselu je pogodio za 1:1, a potom se su igrači ‘kraljevskog kluba’ mučili u nastavku da dođu do pobedononsnog pogotka. U poslednjim minutima, heroj Madriđana bio je Džud Belignem koji je posle stravične greške golmana Hetafera postigao gol.

Naime, Lukas Vaskez je oprobao svoj šut iz daljine, ali je on završio pravo u ruke Sorlije, koji je potom loptu ispustio, a tu se našao Englez koji je iskoristio poklon.  Podsetimo, Real od starta šampionata ima maksimalan učinak i nalazi se na vodećoj poziciji sa 12 bodova uz gol razliku 8:2.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter