0
Fudbal

FOTO: Starsport

VILJAREAL SE POJAČAO ZVEZDINIM ŠTOPEROM: Španski gigant i šampion Srbije postigli dogovor! (FOTO)

Objavljeno: 01.09.23 u 16:50

Odličan posao ‘žute podmornice’

Doskorašnji talentovani štoper Crvene zvezde, Stefan Leković napustiće taj tim i preseliće se u Španije u redove Viljareala.  Međutim, on će prvo biti pozajmljeni igrač ovog tima u narednih godinu dana, a na račun ‘crveno-belih’ biće uplaćeno 250.000 evra.

FOTO: Starsport

On će u narednih godinu ipak nastupati za B tim Viljareala, a ako bude zadovoljio čelnice ‘žute podmornice’ otkupna klauzula iznosiće 4 miliona evra plus Zvezda dobija 20% od naredne prodaje. Uz to postoje i penalu ukoliko Leković ne dobije određene minute u tom klubu.

Mladi štoper rođen 2004. godine je ponikao u Crvenoj zvezdi i član prvog tima je od 2022. godine i zabeležio je 12 nastupa uz jedan postignut pogodak. Osim tima iz Ljutice Bogdana, bio je na ‘kaljenju’ u Grafičaru, a ovo će biti odlična prilika za njegovo napredovanje. Ranije su za njegove usluge bili zainteresovani i Borusija Dortmund, Lajpcig Mančester siti.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter