2
Domaći fudbal

Milos Vazura (L) and Milorad Vucelic FK Partizan pocetak prolecnih priprema za - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Teleoptik on December 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OGLASIO SE VAZURA POVODOM OSTAVKE VUČELIĆA: Rešio je sve dileme, poznat rok za izbor novog predsednika!

Objavljeno: 31.08.23 u 14:08

Ovo su dalji koraci.

Fudbalski klub Partizan ostao je juče bez prvog čoveka kluba, pošto je Milorad Vučelić podneo ostavku na mesto predsednika. On je po odlasku iz crno-belog tabora istakao da je ovu odluku doneo teška srca.

Povodom Vučelićeve ostavke, ali i izbora novog predsednika FK Partizan, oglasio se generalni direktor kluba iz HumskeMiloš Vazura.

– Predsednika bira Skupština, a rok za njeno održavanje je mesec dana. Statutom je predviđeno da članovi Skupštine na prvoj narednoj sednici razrešuju dužnosti predsednika, koji je prethodno podneo ostavku i bira novo rukovodstvo – istakao je Vazura u razgovoru za Žurnal.

– Vršio sam je dugo godina radeći u okviru statutarnih ovlašćenja, a po najvećoj i najboljoj meri svojih mogućnosti. Teška srca i mirne savesti – više ne mogu. I zato podnosim ostavku na položaj predsednika i izražavam veliku zahvalnost svojim saradnicima i svima onima koji su mi, u ovim za Partizan složenim vremenima, pomagali – naveo je Vučelić po podnošenju ostavke.

 

2
15

2 Komentara

  1. Teska seca i mirne savesti !? Dakle, ovaj covek ili nema ni malo realnosti svoje licnosti sto prevod mozete naci u medicinskoj enciklopediji ili ono najgore, za…..a i pravi segu sa svima kojima je FK Partizan u srcu. Navijace sigurno najvise zabrinja i iznenadjuje da se niko iz uprave kluba a na prvom mestu generalni direktor kluba Milos Vazura nije javno obratio i podneo neopozivu ostavku !? Posle ostavke najodgovornije osobe upravnog odbora FK Partizan celokupan upravni odbor mora podneti kolektivnu ostavku jer sve ostalo bi licilo segacenjem i za…..m navijaca FK Partizan i celokupne sportske javnosti.

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter