4
Domaći fudbal

Milorad Vucelic (C) Fudbal-FK Partizan-Pripreme Super League Season 2022/2023 Beograd, 16.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PROTEST URODIO PLODOM: Milorad Vučelić više nije predsednik Partizana!

Objavljeno: 30.08.23 u 12:56

Da li ovo znači da će se desiti značajne promene?

Fudbalski klub Partizan ostao je bez prvog čoveka kluba, pošto je Milorad Vučelić podneo ostavku na mesto predsednika. On je za Novosti rekao da je ovu odluku doneo teška srca.

-Vršio sam je dugo godina radeći u okviru statutarnih ovlašćenja, a po najvećoj i najboljoj meri svojih mogućnosti. Teška srca i mirne savesti – više ne mogu. I zato podnosim ostavku na položaj predsednika i izražavam veliku zahvalnost svojim saradnicima i svima onima koji su mi, u ovim za Partizan složenim vremenima, pomagali – naveo je on.

Podsetimo, Vučelić je na mesto predsednika kluba došao u januaru 2017. godine umesto Zorana Popovića, a za vreme njegovog mandata osvojena jedna titula domaćeg šampionata i tri Kupa Srbije. On je u martu ove godine predložio svoju ostavku, ali Skupština Partizana nije prihvatila.

Takođe, navijači ‘crno-belih’ najavili su veliki protest protiv uprave za čevrtak, a i južna tribina je prazna sve dok ne ode aktuelna vladajuća struktura.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

21
2

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter