0
Domaći fudbal

Milos Vazura (L) and Milorad Vucelic during the UEFA Conference League 2023/2024 qualifiers match between Partizan and Sabah on stadium FC (JNA) on August 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN SE OGLASIO SAOPŠTENJEM NAKON OSTAVKE VUČELIĆA: Evo šta su crno-beli napisali!

Objavljeno: 30.08.23 u 17:52

Promene u crno-belom taboru.

Fudbalski klub Partizan ostao je danas bez prvog čoveka kluba, pošto je Milorad Vučelić podneo ostavku na mesto predsednika. On je po odlasku iz crno-belog tabora istakao da je ovu odluku doneo teška srca.

Povodom svega toga, FK Partizan se oglasio saopštenjem na svom zvaničnom sajtu.

– Predsednik FK „Partizan“ Milorad Vučelić podneo je ostavku na funkciju predsednika kluba. Predsednik Vučelić je tom prilikom naveo da mu je „funkcija predsednika Partizana bila velika čast, teška dužnost i obaveza“.

Vršio sam je dugo godina radeći u okviru statutarnih ovlašćenja, a po najvećoj i najboljoj meri svojih mogućnosti. Teška srca i mirne savesti – više ne mogu. I zato podnosim ostavku na položaj predsednika i izražavam veliku zahvalnost svojim saradnicima i svima onima koji su mi, u ovim za Partizan složenim vremenima, pomagali – naveo je Vučelić.

– Vučelić je predsednik Kluba bio od 2016. godine, a prethodno je od 2014. obavljao funkciju potpredsednika. Pod njegovim kormilom osvojena je dupla kruna u sezoni 2016/2017. Takođe, tri puta su crno-beli podizali i trofej Kupa Srbije ‒ 2017, 2018. i 2019. Za to vreme Partizan je u dva navrata igrao u grupnoj fazi Lige Evrope i isto toliko puta u Ligi konferencije – piše na sajtu FK Partizan.

4
11

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter