0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

REMI ČUKARIČKOG I RADNIKA NA BANOVOM BRDU: Bez mnogo prilika, podela bodova realan ishod!

Objavljeno: 27.08.23 u 23:34

Nismo videli mnogo prilika.

Čukarički je odigrao nerešeno protiv Radnika na Banovom brdu, u meču koji nije bio preterano zanimljiv – 0:0. Najbolju priliku Brđani su imali preko Docića iz slobodnog udarca u prvom poluvremenu, ali je tada odlično intervenisao Hajdarević, dok su gosti jedinu šansu imali u 78. minutu, kad je Samurović odbranio udarac Čumića.

Vratio se Čukarički na formaciju 4-2-3-1, na golu je ponovo stajao Samurović, šansu su od prvog minuta dobili Serafimović, Adžić i Mario Gomez. Početak meča protekao je u dominaciji Brđana, ali se ona ogledala uglavnom samo u posedu lopte. Pretili su Brđani isprva samo iz prekida, najpre posle kornera i „pomoćne igre“ Miladinovića i Docića, lopta je došla do najmlađeg na terenu Serafimovića, koji je sa šest metara šutirao pored gola.

Zatim, opasno je bilo posle pokušaja Docića iz slobodnog udarca, iskosa sa desne strane, šutirao je snažno u suprotni ugao gola Ranđelovića, ispred kojeg je sjajno glavom reagovao i otklonio opasnost Vranjanin. Imao je kapiten Čukaričkog idealnu poziciju i u 20. minutu, tada sa 20 metara po sredini gola, ali je lopta otišla iznad prečke gola Radnika.

Zatresla se mreža Surduličana u 32. minutu, Docić je odlično proigrao Tomovića, koji je pogodio, ali je bio u ofsajd poziciji, pa je gol opravdano poništen. Probao je i Adžić u 37. minutu, ali je bio neprecizan iskosa sa desne strane, sa 14 metara. Dva minuta kasnije Abubakar je neoprezno u svom šesnaestercu neporezno startovao na Miladinoviću, sudija Đorđević je svirao jedanaesterac, ali je posle poziva iz VAR sobe i pregledanog snimka promenio svoju odluku.

Na početku drugog poluvremena dvostruka izmena kod belo-crnih, umesto Adžića i Docića na terenu su bili Nikčević i Ivanović. Menjao je i trener gostiju Ljubinković, umesto požutelog Jovića na teren je poslao Tomaševića. Prvu šansu u nastavku imao je Čukarički, Miladinović je u 54. minutu posle nekoliko lepih poteza proigrao Marija Gomeza, koj je šutirao iz prve sa 16 metara, ali je bio neprecizan.

Tri minuta kasnije poigravao se Ranđelović, napucao je Gomeza, ali je na njegovu sreću lopta završila proed gola. Odličnu priliku Brđani su imali u 74. minutu, golman Radnika Ranđelović loše je procenio let lopte, na drugoj stativi Drezgić je šutirao glavom, ali preko gola gostiju. Čekali su Surduličani šansu i imali su je u 78. minutu, Čumić je umakao odbrani Čukaričkog, šutirao je vrlo dobro sa 17 metara, ali je Samurović bio na visini zadatka.

SVI REZULTATI DANAŠNJEG DANA:

Novi Pazar – Železničar Pančevo 1:0
(Obradović 46)

Čukarički – Radnik 0:0

Spartak Subotica – Napredak 1:3
(Jocić 66 – Mrsić 19, Jovanović 40, Stanojlovic 89)

Partizan – Javor 3:1
(Menig 22, Stojković 57, Saldanja 69 – Dolmagić 49)

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter