0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

DA LI VEĆ SADA IMAMO MEČ SEZONE: Viljareal i Barselona pripredili spektakl, gosti ipak slavili! (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.23 u 23:20

Kakva utakmica!

Barselona i Viljareal su priredili pravu fudbalsku poslasticu u meču 3. kola španske La lige. Izabranici Ćavija Ernandeza slavili su sa 4:3 u meču koji je definitivno bio najuzbudljiviji od starta sezone.

Katalonski tim je brzo stekao prednost od 0:2, prvo zahvaljujući golu koji je postigao Gavi u 12. minutu, a zatim i Frenki de Jong, koji je udvostručio vođstvo tri minuta kasnije.

Ipak, Viljareal nije želeo da se preda. Do poluvremena su uspeli da pronađu svoju igru i izjednače na 2:2. Fojt je prvo smanjio zaostatak u 26. minutu, a Aleksandar Sorlot je postigao gol za izjednačenje posle prelepe akcije i dodavanja Pedrase.

U drugom poluvremenu, uzbuđenja su se samo nastavila. Baenja je postigao gol za vođstvo Viljareala u 50. minutu, ali Barselona je nastavila da igra svoju igru.

Feran Tores je prvo postigao gol u 68. minutu, samo pet minuta nakon što je ušao u igru, izjednačavajući rezultat na 3:3. Robert Levandovski je potom u 71. minutu postigao gol za Barselonin preokret i konačno vođstvo od 3:4.

Standings provided by Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter