0
Košarka

Puerto Rico's John Holland in action during friendly basketball match between Serbia and Puerto Rico in Belgrade, Serbia, on 16. Aug. 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT/®©

HOLAND HVALIO SRBIJU POSLE TRIJUMFA: „Ne znam da li je luđe od derbija sa Partizanom!“ (VIDEO)

Objavljeno: 26.08.23 u 14:25

„Oni su moji saigrači, pričao sam s njima.“

Košarkaška reprezentacija Portorika, uspešno je započela učešće na Mundobasketu, jer je slavila protiv Južnog Sudana u ludom meču, nakon produžetka. Rezultat je bio 101:96, a po završetku meča, reprezentativac južnoameričke selekcije i bivši košarkaš Zvezde Džon Holand govorio je i za srpske medije.

– Ovo je Mundobasket, mnogo toga može da se dogodi, da se desi. Mi smo pokazali veliko srce, tim je pokazao. Utakmica je bila čudna, napred, nazad, bila je teška. Na turniru kao što je ovaj, to je bitno, pobeda je samo bitna. Jedna po jedna utakmica.

Nije siguran Holand da mu je ovo najluđa utakmica u karijeri, jer se posebno osvrnuo na derbi sa Partizanom.

– Luda utakmica, ali imali smo sreće da pobedimo. Ovo je Svetsko prvenstvo, sve je moguće da se dogodi. Nije bila naša najbolja utakmica. Bilo je teško, bilo je grešaka i svega… Rolerkoster emocija, sjajan osećaj je posle pobede na kraju. Ne znam da li je luđe od derbija sa Partizanom, nije kao u Srbiji, ali je ovo sjajno iskustvo, njima je to bio prvi put na Svetskom prvenstvu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meridianbet (@meridianbet_rs)

Pričao je Holand sa Petruševim i Dobrićem.

– Oni su moji saigrači, pričao sam s njima. Sad mislimo o ovoj utakmici, moramo biti bolji, ali ako hoćemo da igramo s njima. Imamo i pripreme, moramo dosta stvari da odradimo bolje, ali moramo se malo više spremiti, treba da shvatimo šta nam je potrebno i šta treba da uradimo – rekao je Holand i dodao:

– Ovde smo pokazali srce, stigli smo do prve pobede, nebitno kako, došli smo do nje, trebalo je da pobedimo i tim je pokazao mnogo karaktera. Ima dosta toga tu, treba da popravimo stvari i da idemo utakmicu po utakmicu.

Spreman je Holand za Srbiju, ali je svestan da moraju igrati bolje.

– Igrali smo u Beogradu, ovo je drugačije, cela utakmica će biti drugačija, mislim da se moramo pripremiti, možemo da igramo bolji, napravili smo dosta grešaka, nadam se da ćemo biti spremniji za Srbiji jer znamo šta očekujemo, oni su sjajan tim. Imamo „ukus“ toga što oni mogu da urade i sad moramo uraditi bolje.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter