0
Košarka

FOTO: FIBA

TAUNS OBOŽAVA BOGDANOVIĆA, O JOKIĆU SAMO LEPE REČI: „Bogdan je paklen igrač, svaka čast Denveru i Jokiću!“

Objavljeno: 25.08.23 u 17:23

„Srećni smo da NBA ima neverovatne igrače.“

Predvodnik Dominikanske Republike na Svetskom prvenstvu u košarci je niko drugi do Karl Entoni Tauns, centar Minesote. Njegova selekcija je u prvom meču, pred gotovo 40.000 ljudi slavila protiv Filipina sa 87:81, a Tauns je ubacio 26 poena i uhvatio 10 skokova.

Po završetku meča, on se obratio medijima, a srpski predstavnici su imali pitanja o Bogdanu Bogdanoviću i Nikoli Jokiću.

FOTO: FIBA

– Volim Bogija, volim Bogija, mislim da je njegova igra je neverovatna, mislim da je ogroman talenat i paklen igrač. Srećni smo da NBA ima neverovatne igrače kao što je on, zbog kojih vam je drago da možete izađete i takmičite se protiv njih svaku noć – istakao je Tauns u razgovoru za srpske medije, a potom je upitan i o Nikoli Jokiću.

– Neverovatan igrač, sada je i NBA šampion. Čestitke njemu i Denver Nagetsima, našli su način da pobede u plej-ofu u jednoj od najtežih, ako ne i najtežoj ligi koju treba da osvojite. Svaka čast svima u Denver Nagetsima i Nikoli Jokiću, borili smo se godinama, super sam srećan da mogu da se takmičiom s njim na dnevnom nivou, jer smo u istoj diviziji, tako da je veoma zabavno – zaključio je Karl Entoni Tauns.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter