0
Košarka

FOTO: FIBA

FILIPINI NA KORAK OD IZNENAĐENJA PRED SKORO 40 HILJADA LJUDI: Nemačka i Litvanija stigli do rutinskih pobeda!

Objavljeno: 25.08.23 u 16:56

Nastavlja se današnji program.

Košarkaši Dominikanske Republike, savladali su selekciju Filipina, pred više od 38 hiljada navijača u dvorani u Manili. Rezultat je bio 87:81 u utakmici koja je gotovo sve vreme bila neizvesna, a deluje da je presudio peti faul Džordana Klarksona, najboljeg igrača Filipinaca.

U pobedničkom timu, najefikasniji je bio Karl Entoni Tauns sa 26 poena i 10 skokova, dok je Liz postigao 18 koševa. Na drugoj strani, Klarkson je ubacio 28 poena, uz po 7 skokova i asistencija.

FOTO: FIBA

Što se tiče utakmice NemačkaJapan, nije bilo dileme od prvog do poslednjeg minuta. Nemci su opravdali ulogu favorita i slavili su sa 81:63, a selektor Herbert je mogao da podeli minutažu.

FOTO: FIBA
FOTO: FIBA

Najbolji je bio Mo Vagner sa 25 koševa i 9 asistencija, Šruder je postigao 14 poena, a Tajs koš manje. Juta Vatanabe je predvodio Japan sa 20 poena.

Rutinsku pobedu, ostvarila je i Litvanija protiv Egipta, a slavili su sa 93:67. Najefikasniji je bio Normantas sa 18 poena, dok je glavna zvezda tima Valančijunas uz 15 koševa, uhvatio i 10 skokova. Na drugoj strani, Marei je brojao do 14.

FOTO: FIBA

Koliko Srbija može na Svetskom prvenstvu u košarci?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter