0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENO PISANJE HOTSPORTA: Mohamed Badamosi je novi igrač Al Hazema! (FOTO)

Objavljeno: 24.08.23 u 18:20

Ekipa Filipea Gouveie biće jača za sjajnog napadača!

Snažni golgeter nacionalnog tima Gambije i doskorašnji lider ofanzivne linije Čukaričkog, Mohamed Badamosi, napustio je Banovo brdo i otisnuo se put Saudijske Arabije.

Kako je HotSport eksluzivno najavio, Badamosi je danas i zvanično postao novi napadač Al Hazema.

U pitanju je jednogodišnja pozajmica, sa obaveznim otkupom. Brđani su odradili još jedan sjajan posao, pošto će računajući i otkup zaraditi oko tri miliona evra.

FOTO: Privatna arhiva

 

Napad ekipe portugalskog stručnjaka, Filipea Gouveie, nije dobro funkcionisao na startu sezone. Al Hazem, povratnik u elitni rang tamošnjeg fudbala, postigao je samo jedan pogodak i ostao je bez bodova nakon dve uvodne runde nacionalnog šampionata.

FOTO: Privatna arhiva

 

Badamosi je prethodnog leta na Banovo brdo stigao kao pozajmljeni igrač belgijskog Kortrajka. Zablistao je član nacionalnog tima Gambije na startu nove epizode u karijeri, te sa devet pogodaka na 10 mečeva skrenuo pažnju čitave srpske fudbalske javnosti. Čukarički je tada iskoristio pravo preče kupovine i ubrzo otkupio njegov ugovor.

Mohamed je u belo-crnom dresu na 46 mečeva u svim takmičenjima postigao 14 pogodaka. 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter