0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE U KOJEM KLUBU BADAMOSI NASTAVLJA KARIJERU: Napadač Čukaričkog uskoro na megdanu Ronaldu i Nejmaru! (FOTO)

Objavljeno: 22.08.23 u 15:45

Brđani završili još jedan transfer!

Reprezentativac Gambije i golgeter ekipe sa Banovog brda, Mohamed Badamosi, uskoro će i zvanično napustiti redove Čukaričkog!

Prema saznanjima HotSporta, gorostasni napadač zadužiće opremu Al Hazema iz Saudijske Arabije. 

Klub, sa 67 godina dugom tradicijom, sjajnim partijama minule sezone u tamošnjem drugoligaškom rangu domogao se povratka u elitu. Tim, koji sa klupe predvodi Portugalac Filipe Gouveia, zabeležio je dva poraza na startu takmičarske godine uz samo jedan postignut pogodak.

FOTO: FK Čukarički

 

Bio je to jasan znak za upravu na čelu sa predsednikom, Salmanom Al-Malikom, da je neophodno pojačanje u ofanzivnoj liniji tima. Izbor je pao na asa Čukaričkog, koji je u belo-crnom dresu zabeležio učinak od 14 pogodaka na 46 takmičarskih utakmica.

Badamosi je prethodnog leta na Banovo brdo stigao kao pozajmljeni igrač belgijskog Kortrajka. Zablistao je član nacionalnog tima Gambije na startu nove epizode u karijeri, te sa devet pogodaka na 10 mečeva skrenuo pažnju čitave srpske fudbalske javnosti. Čukarički je iskoristio pravo preče kupovine i ubrzo otkupio njegov ugovor.

Primamljive ponude sa različitih destinacija stizale su na adresu Brđana još tokom januarske fudbalske ‘pijace’, ali rukovodstvo kluba predvođeno direktorom Matijaševićem strpljivo je čekalo onu pravu.

Badamosi će put Saudijske Arabije po istom principu dolaska u Srbiju – pozajmice koja garantuje mogućnost otkupa. Tačan iznos zarade još uvek nije poznat, ali jasno je da je reč o sedmocifrenoj sumi.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter