0
Košarka

FOTO: STARSPORT

BOGDANOVIĆ PORUČIO: ‘Nema lakih utakmica, radujemo se izazovu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.23 u 15:20

‘Tu je pritisak, ali ne bi trebalo da utiče našu igru.’

Kapiten reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović je pored selektora Pešića,izneo je svoj sud o Mundobasketu. Bogi je naveo uzbuđeni, da znaju šta treba da rade i da su spremni.

-Uzbuđeni smo što smo ovde, imali smo dobre, teške pripreme, ali srećni smo što smo ovde i što kreće takmičenje. Znamo šta moramo da uradimo i spremni smo – poručio je košarkaš Atlante.

Govorio je o ulozi koju ima u nacionalnom timu i svom klubu.

-Mislim da igram na isti način, možda malo više minuta, ali u Atlanti je moja uloga slična. Kada sam u Atlanti, igrači me isto traže, odbrana je možda malo jača. Slično je ovde, samo su drugačija pravila – kazao je on.

Imenovan je za kapitena pre ove smotre, a on se dotakao i toga.

-Donosim iskustvo ovom timu i želim samo da uživamo u igri i košarci. Velika prilika za sve nas. Tu je pritisak, ali ne bi trebalo da utiče našu igru. – istakao je Bogdan.

Po njegovom mišljenju nema lakih protivnika na Svetskom prvenstvu.

-Po mom iskustvu, na SP nema lake utakmice. Svaki protivnik dođe dobro pripremljen i vide ovo kao šansu da igraju i predstavljaju državu. Zato smo i mi ovde, radujemo se izazovu – zaključio je Bogdanović.

Podsetimo, Mundobasket kreće sutra i trajaće do 10. septembra, a zemlje domaćini su Japan, Indonezija FIlipini, Srbije je u grupi sa Kinom, Južnim Sudanom Portoriokom. Prvi susret ‘orlovi’ igraju 26. od 14 časova protiv selekcije Aleksandra Đorđevića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter