0
Lifestyle

FOTO: Starsport

EURO UNDER 21: Sve što bi trebalo da znate o takmičenju! (FOTO)

Objavljeno: 23.08.23 u 15:15

Ko će biti domaćin, kako se takmičenje odvija, u kojoj je grupi Srbija i sve što bi trebalo da znate o EURO UNDER 21 takmičenju na jednom mestu.

UEFA je nedavno napravila jednu od najvećih promena u okviru evropskog takmičenja za fudbalere mlađe od 21 godine, a nakon Rumunije i Gruzije, koje su ove godine bile domaćini EURO UNDER 21 takmičenja, 2025. godine to će biti Slovačka.

Prvenstvo će se odigravati u osam gradova, među kojima su Bratislava, Trnava, Košice i Prešov, a zanimljivo je zemlja u srcu Evrope nije prvi put domaćin ovog takmičenja – 2020. godine tamo je odigrano U21 finale, a pre toga i brojni mečevi ženskih i muških mladih reprezentacija u okviru različitih kvalifikacija i događaja.

Kako će funkcionisati UNDER 21

Na sledećem Evropskom prvenstvu za muškarce mlađe od 21 godine plasiraće se devet pobednika grupa i tri najbolje drugoplasirane reprezentacije. Ostalih šest drugoplasiranih igraće u baražu i zaključiti spisak od 15 selekcija, uključujući domaćina Slovačku, koji će igrati na završnom turniru.

Poslednju titulu najboljeg evropskog fudbalskog UNDER 21 muškog tima odnela je Engleska, koja će od septembra ove, do oktobra 2024. godine saznati sve potencijalne rivale sa kojima će igrati za odbranu titule u Slovačkoj. Po grupama će se kvalifikacije igrati od 4. septembra, po svakih nedelju dana tokom tog meseca, oktobra i novembra ove godine i u martu, septembru i oktobru 2024. godine, zaključno sa plej-ofom koji će se igrati od 11. go 19. novembra.

Mlada reprezentacija Srbije nalazi se u grupi F sa selekcijama Engleske, Ukrajine, Severne Irske, Azerbejdžana i Luksemburga i svoje prve grupne mečeve igraće 12. septembra i 12. i 16. oktobra.

Među partnerima aktuelnog UEFA EURO UNDER 21 prvenstva prvi put je i kompanija Hisense, čiji će televizori sa posebnim režimom za sport i drugim digitalnim tehnologijama omogućiti spektakularne prenose utakmica – kao da ste tamo.

Uživajte u svakom kadru!

Kompanija Hisense ovim partnerstvom nastavlja impresivnu sponzorsku “utakmicu“ sa najvećim evropskim i svetskim takmičenjima i u Srbiji već sad nudi pet modela QLED i ULED televizora, dijagonale 50 i 55 inča (od 126 do 140 centimetara), koji će na najbolji način dočarati atmosferu sa terena.

FOTO: Hisense

Osim kvalitetnog QLED ili ULED panela 4K rezolucije, zasnovanih na Quantum Dot tehnologiji boja, svi ovi televizori nude i tri vrlo važne opcije za uživanje u sportskim sadržajima i direktnim prenosima utakmica: Sportski režim sa Smooth Motion funkcijom (ili 120 Hz Ultra režimom za sport), ALLM tehnologiju i AI optimizaciju slike.

Nove TV opcije koje ćete zavoleti

Hisense televizori napravljeni su za sportske sadržaje. Neki modeli podržavaju sliku sa osvežavanjem sadržaja do 120 herca (prikazuju do 120 sličica/frejmova u sekundi), što omogućava jasnu akciju do najsitnijih detalja, dok drugi donose Sportski režim sa Smooth Motion funkcijom, koji automatski prepoznaje sportski prenos i aktivira stadionski prikaz. Dodatno, na modelima Hisense U7 i U8, zbog njihovih naprednih panela, moguće je uživati i u novoj MEMC tehnologiji, koja predviđa kretanje i smanjuje seckanje, pa sportska akcija izgleda prirodnije i tečnije.

FOTO: Hisense

Automatski režim niskog odziva (ALLM) može samostalno da uključi režim za igranje, kako bi se maksimalno smanjilo kašnjenje ekrana kada se na Hisense TV poveže konzola ili PC, da biste uživali u fluidnom igranju svih sportskih simulacija. ALLM se primenjuje i tokom Sportskog režima, kada se prenose utakmice i drugi sportski sadržaji.

Za još kvalitetnije gejming uživanje potražite model sa podrškom za HDMI 2.1 (eARC), Surrond zvukom i Dolby Atmos podrškom, kao i IMAX Enchanced funkcijom uz koju ćete uživati u serijama i filmovima onako kako je to reditelj i zamislio.

Dodatno, AI optimizacija slike je još jedna inovacija Hisense televizora, koja omogućava da se slika na ekranu automatski prepozna – film, sport, crtane serije, aplikacije… – i prilagodi sve parametre slike najboljem prikazu. Sve ovo je moguće posebnom Hi-Engine procesoru koji Hisense koristi na svojim televizorima, a svih pet modela su dostupni sa VIDAA Smart platformom, koja od televizora prave multimedijalni i gejmerski centar.

U pravom trenutku – niže cene

Hisense televizori, modeli 50A7GQ, 55A7GQ, 55U7HQ, 55U8GQ i 55U8HQ, čije cene kreću od 51.990 RSD, dostupni su odmah u Hisense / Gorenje Studijima širom Srbije, kod prodajnih Hisense partnera ili u onlajn Hisense Srbija prodavnici.

Pogledajte ih i isprobajte uživo i raspitajte se o tome kako mogu da promene vaš doživljaj gledanja fudbala, sporta i bilo kog drugog sadržaja – bez obzira na to da li samo gledate ili i učestvujete u gejming akciji. Svi modeli dostupni su odmah, bez čekanja

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter