0
Lifestyle

FOTO: STARSPORT

UŽIVAJTE U SVAKOM KADRU: Novi UEFA sistem praćenja i analize poboljšaće kvalitet utakmica na EURO UNDER 21!

Objavljeno: 22.08.23 u 11:15

Mlada reprezentacija Srbije nalazi se u grupi F sa selekcijama Engleske, Ukrajine, Severne Irske, Azerbejdžana i Luksemburga.                                        

Ovo leto obeležio je novi UEFA sistem koji nacionalnim timovima UNDER 21 takmičenja omogućava detaljnije taktičke snimke uživo, podatke posle meča odmah po završetku i detaljnijim izveštajima sa utakmica.

UEFA asocijacija tokom leta 2023. godine testirala je potpuno nov sistem izveštavanja i analize, koji uključuje daleko detaljnije podatke uživo koji mogu čak da utiču na dalji aktuelnog tok meča. Prema rečima UEFA tehničkih analitičara, sistem uvodi dodatne i različite eksterne provajdere, kako bi pomogli da stručni štabovi nacionalnih timova na raspolaganju imaju najbolje analitičke alate u realnom vremenu. Takođe, način na koji je analiza postavljena sa novim bazama podataka je ogroman korak napred.

FOTO: HISENSE

Tactical filming solution, kako Asocijacija naziva novu tehnologiju, ima agnostički pristup i omogućava nacionalnim timovima da analiziraju i prikupljaju podatke bez obzira na to kakvu infrastrukturu imaju. Osim unapređenih podataka u realnom vremenu, trenerima i tehničkom osoblju fudbalskih reprezentacija na raspolaganju će biti i podaci o celokupnom meču odmah po završetku i detaljniji izveštaji sa svih do sada odigranih UNDER 21 utakmica.

Trka za mesto na UNDER 21 prvenstvu

Mlada reprezentacija Srbije nalazi se u grupi F sa selekcijama Engleske, Ukrajine, Severne Irske, Azerbejdžana i Luksemburga. Na Evropsko prvenstvo u Slovačkoj plasiraće se devet pobednika grupa i tri najbolje drugoplasirane reprezentacije. Ostalih šest drugoplasiranih igraće u baražu i zaključiti spisak od 15 selekcija, uključujući domaćina Slovačku, koji će igrati na završnom turniru.

FOTO: HISENSE

Poslednju titulu najboljeg evropskog fudbalskog tima ispod 21 godine odnela je Engleska, koja će od septembra ove, do oktobra 2024. godine saznati sve potencijalne rivale sa kojima će igrati za odbranu titule u Slovačkoj.

Budite i vi spremni na vreme

Kompanija Hisense nastavlja svoju impresivnu sponzorsku “utakmicu“ sa najvećim sportskim šampionatima i postala je jedan od zvaničnih partnera UEFA UNDER 21 prvenstva. Zbog toga u Srbiji već sad nudi pet modela QLED i ULED televizora, dijagonale 50 i 55 inča (od 126 do 140 centimetara), koji će vam na najbolji način dočarati atmosferu sa terena – kao da ste u Slovačkoj!

Osim kvalitetnog QLED ili ULED panela 4K rezolucije, zasnovanih na Quantum Dot tehnologiji boja, svi ovi televizori nude tri vrlo važne opcije za veće uživanje u sportskim sadržajima i prenosima utakmica: Sportski režim sa Smooth Motion funkcijom (ili 120 Hz Ultra režimom za sport), ALLM tehnologiju i AI optimizaciju slike.

Ne brinite, objasnićemo svaku funkciju

Ovi televizori napravljeni su za sportske sadržaje – donose sliku sa osvežavanjem sadržaja do 120 herca (prikazuju do 120 sličica/frejmova u sekundi), što omogućava jasnu sliku do najsitnijih detalja ili Sportski režim sa Smooth Motion funkcijom, koji automatski prepoznaje sportski prenos i aktivira stadionski prikaz. Dodatno, na modelima U7 i U8, zbog njihovih naprednih panela, moguće je uživati i u novoj MEMC tehnologiji, koja predviđa kretanje i smanjuje seckanje, pa sportska akcija izgleda prirodnije i tečnije.

Automatski režim niskog odziva (ALLM) može automatski da uključi režim za igranje, kako bi se maksimalno smanjilo kašnjenje ekrana kada se poveže konzola ili PC, da biste uživali u fluidnom igranju svih sportskih simulacija, nebitno da li je to fudbal, košarka, hokej ili neki drugi sport. ALLM se primenjuje i tokom Sportskog režima, kada se prenose utakmice i drugi sportski sadržaji i aktivira se samostalno, analizom prikaza na ekranu.

Za još kvalitetnije uživanje u igranju igara potražite model sa podrškom za HDMI 2.1 (eARC), Surrond zvukom i Dolby Atmos podrškom, kao i IMAX Enchanced funkcijom sa kojom ćete uživati u serijama i filmovima onako kako je reditelj to i zamislio.

Dodatno, AI optimizacija slike je još jedna inovacija Hisense televizora, koja omogućava da se slika na ekranu automatski prepozna – film, sport, crtane serije, aplikacije… – i prilagodi sve parametre slike najboljem prikazu. Sve ovo je moguće posebnom Hi-Engine procesoru koji Hisense koristi na svojim televizorima, a svih pet modela su dostupni sa VIDAA Smart platformom, koja od televizora prave multimedijalni i gejmerski centar.

FOTO: HISENSE

Snižene cene u pravom trenutku

Hisense televizori, modeli 50A7GQ, 55A7GQ, 55U7HQ, 55U8GQ i 55U8HQ, čije cene kreću od 51.990 RSD, dostupni su odmah u Hisense / Gorenje Studijima širom Srbije, kod prodajnih Hisense partnera ili u onlajn Hisense Srbija prodavnici.

Pogledajte ih i isprobajte uživo i raspitajte se o tome kako mogu da promene vaš doživljaj gledanja utakmice i bilo kog drugog sadržaja – bez obzira na to da li samo gledate ili i učestvujete u akciji tokom igranja. Svi modeli dostupni su odmah, bez čekanja.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter