0
ATP

FOTO: Twitter/CincyTennis

ĐOKOVIĆ RUTINSKI PROTIV FRICA ZA DEVETO POLUFINALE SINSINATIJA: Tamo ga čeka dobro poznato ime!

Objavljeno: 19.08.23 u 08:10

Odličan posao.

Najbolji srspki teniser, Novak Đoković je u ćetvrtfinalu turinira u Sinsinatiju rutisnki za svega sat vremena savladao Tejlora Frica 2:0 (6:0/6:4) i plaisao u deveto polufinale na tom turnira. U borbi za veliko finale ga čeka Aleksandar Zverev sa kojim će odmeriti saneg većeras od 00:00.

Nole je u prvom setu rutinski razbio Amerikanca i za čas stigao do duplog brejka i rezultata 4:0. Nakon čitavih 16 minuta došao je i do 5:0, da bi za tili-čas stigao do 6:0 i poveo 1:0 u setovima. Đoković je u drugom setu malo spustio tempo, a to je iskorstio Fric i poveo 2:0.

Nastavila se borba u drugom setu, Amerkinac dobro pritisako, srpski teniser je smanjio na 2:1, ali je protivnik došao do brejka i rezultata 3:1, Ponovo je Novak morao da juri prednost, a slika drugog seta je izgledala sasvim suprotno od prvog. Došao je Đoković do 3:2, ali je Fric ponovo imao brejk i poveo 4:2.

Kada se mislilo da on može do izjednačenja u setovima, Nole je dao gas i bez veće tenzije došao do 4:4, da bi onda rutinski završio posao i stigao do 6:4 i nove pobede.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter