0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA DONIRALA GOLOVE VRTIĆU „DUGA“: Kangva i Nedeljković oduševili mališane! (FOTO)

Objavljeno: 18.08.23 u 14:56

„Verujem da će ovo biti podsticaj i drugima da obraduju decu.“

Crvena zvezda je uradila veliku stvar za mališane iz vrtića „Duga“, s obzirom da je ekspedicija, koju su činili predsednik Crvene zvezdeSvetozar Mijailović, kao i prvotimci – Kosta Nedeljković i Kings Kangva, odnela golove i poklone deci, koja nisu krila oduševljenje sa lica.

Pored dva prvotimca – Koste Nedeljkovića i Kingsa Kangve, koji su izazvali najveće oduševljenje prilikom donacije golova vrtiću, predsednik ZvezdeSvetozar Mijailović je takođe bio pozdravljen od strane mališana, koji su ga na trenutak vratili u detinjstvo.

– Fantastičan je osećaj videti kako su najmlađi zvezdaši dočekali naše fudbalere, ali najbitnije od svega toga jeste da je ovde jedna fina, pozitivna, dečija atmosfera, koja sve nas, mogu reći, starije vraća u detinjstvo. Vidimo da je u ovim godinama najvažnije da deca uživaju i uz igru se vaspitavaju i obrazuju. Verujem da će ovo biti podsticaj i drugima da obraduju decu širom naše zemlje i na ovakav način doprinesu da se mališani raduju igri koja nas sve spaja, a to je fudbal – reči su predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića.

FOTO: FK Crvena zvezda

Mališani iz predškolske ustanove su sa nestrpljenjem iščekivali dolazak Crvene zvezde, već mesecima, s obzirom da su od malena zaljubljeni u crveno-bele boje, te su svoje želje odavno izrekli vaspitačicama, a to nam je i priznala direktorka PU ZvezdaraMilica Pavlović.

– Mališani iz ovog vrtića su uporno pisali i imali veliku želju da dođu fudbaleri Crvene zvezde kod nas u posetu. Mnogo se raduju i neopisivo im znači dolazak prvotimaca crveno-belih, kao i predsednika kluba, a vama beskrajno hvala na ovoj donaciji. Ako govorimo o najranijem uzrastu, deca uče po modelu, tako da u davanju pozitivnog primera oblikujemo novije generacije, a vi ste nam u tome pomogli, jer im na pravi način promovišemo sport. Što se više dece bude bavilo sportom, imaćemo manje problema. Oni su sada mnogo uzbuđeni zbog golova koje smo dobili od vas i svi govore kako će postati fudbaleri, tako da vam još jednom hvala što ste nam pomogli sa uređivanjem dvorišta za njihovu dobrobitdirektorka PU Zvezdara Milica Pavlović.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter