0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FCBayern

BAJERN PREGAZIO VERDER: Kejn asistent i strelac u ubedljivom trijumfu Bavaraca!

Objavljeno: 18.08.23 u 23:20

Englez očigledno može da zameni Levandovskog

Fudbalski gigant Bajern iz Minhena započeo je novu sezonu Bundeslige na visokom nivou, ostvarivši ubedljivu pobedu nad Verderom rezultatom 4:0 u gostima.

Nakon neuspešnog izdanja u Superkupu, gde su poraženi od Lajpciga sa 3:0, fudbaleri Tomasa Tuhela bili su odlučni da povrate svoj ugled. Bajern je od samog početka meča krenuo ofanzivno i sa novoosvojenim pojačanjem, Harijem Kejnom, pokazao izuzetnu sinhronizaciju tima.

Napad Bajerna bio je besprekoran od samog početka, stvarajući niz prilika protiv Verderove odbrane. Već u četvrtom minutu, Liroj Sane je iskoristio sjajnu asistenciju Harija Kejna i rutinski savladao golmana Verdera Pavlenku, postavljajući temelj ubedljive pobede.

Iako je Verder uspeo da se odupre Bajernovim napadima i postigne gol u desetom minutu, ovaj gol je nažalost poništen zbog ofsajda.

Bajern je i dalje dominirao tokom prvog poluvremena, sa Harijem Kejnom kao ključnom figurom u gotovo svakom napadu, ali mreža nije ponovo zatresla.

Početak drugog poluvremena doneo je napetost, s Verderom koji je krenuo ofanzivnije. Međutim, njihovi napori nisu dali rezultate, a Bajern se brzo oporavio i ponovno uspostavio kontrolu nad igrom.

Očekivanja publike su se ostvarila u 74. minutu igre, kada je Hari Kejn postigao svoj prvi gol u dresu Bajerna. Ovaj trenutak je označio potpunu dominaciju Bajerna na terenu i krunisao impozantan početak sezone.

Ova pobeda nad Verderom sigurno će podići moral Bajernovih igrača i navijača dok ulaze u novu sezonu Bundeslige. Tim Tomasa Tuhela demonstrirao je svoju fudbalsku snagunu i odlučnost da se vrati na sam vrh nemačkog fudbala.

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter