1
Fudbal

FOTO: FK Partizan

MOLBE DULJAJA USLIŠENE: Evo koliko je Partizan prodao ulaznica za večeras!

Objavljeno: 17.08.23 u 13:35

Podrška neće izoststi.

Fudbaleri Partizana večeras od 21 čas dočekuju Sabah u okviru kvalifikacija za Ligu Konferencija. Crno-belima‘ će biti potrebna sva moguća podrška, jer jure dva gola zaostatka. Kako stoje stvari, ‘grobari‘ će doći u Humsku i dati sve od sebe da njihovi ljubimci prođu dalje.

Naime, do danas u 11:30 prodato je više od 10.000 karata. Ovaj podatak ohrabruje sve u ‘crno-belom’ dresu. Podsetimo, trener  Partizana, Igor Duljaj  je pozvao navijače u što većem broju kako bi pružili podršku svojim ljubimcima u jednom teškom zadatku. Takođe, cena ulaznica za duela Sabahom je 299 dinara, a Istočna tribina biće rezervisana za najmlađe, tzv. dečija tribina.

Ko je kupio kartu za utakmicu protiv Radničkog iz Niša, imaće gratis ulaz na ovaj susret. ‘Crno-beli’ su u Bakuu poraženi 2:0, tako da je večeras vreme da se iskupue pred svojim navijačima.

4
0

1 Komentara

  1. Narode partizanovski, pustite bojkote ,nije vreme za to, zapravo ovo je najgore vreme za to. Ne proganjajte vestice kad gori Klubu pod nogama i za glavom! Klubu kao nikad do sada gori pod nogama .
    Sad ili nikad moramo mu pomoci, opstanak u Evropi i novac iz UEFA je od egzistencijalne vaznosti za nass Partizan. Zato, napunimo Stadion nase slave i povedimo momke u trijumf!! Nema nam druge, ni odakle drugde nece stici tih 5-6 mil.evra za opstanak naseg Partizana. Nema te firme kao sto imaju neki, koja ce nam to dati. Zato, svi na ovaj mec velike , istorijske bitke za Klub,ma bodovi i te trice su nebitni.U pitanju je ogromna stvar, velika i odsutna stvar-OPSTANAK naseg KLUBA!
    Zato, zastavu u ruku i pravac JNA, pogurajmo Crno-bele!
    Kameno srce ne kuca, ne budimo srca kamena! Crno=bela srca da ponovo kucaju za nass PARTIZAN!
    Sve drugo nakon toga mozemo resavati na najregularniji nacin…

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter