0
Evrokupovi

FOTO: YouTube/Screenshot

ILIĆ VERUJE U PROLAZ PROTIV SABAHA: ‘Možemo da nadoknadimo minus, ne treba srljati!’ (VIDEO)

Objavljeno: 16.08.23 u 13:50

‘Ulazimo u utakmicu maksimalno fokusirani’.

Fudbaleri Partizana sutra od 21 čas na stadionu u Humskoj dočekuju Sabah u okviru kvalifikacija za Ligu Konferencije. U uoći ovog susreta, Igro Duljaj je pozvao svu moguću na podršku da dođu na stadion, a pored njega pred medije je govorio i mladi štoper,  Mihajlo Ilić. On je istakao da znaju gde su grešili i da će u utakmicu ući maksimalno  fokusirani.

-Prošla je ta utakmica, kako je prošla. Znamo gde smo grešili. Ulazimo u utakmicu maksimalno fokusirani i skoncentrisani. Verujem da možemo da nadoknadimo minus, naravno ne treba srljati. – naveo je on.

Takođe, kao i Duljaj i on je pozvao navijače da dođu u što većem broju.

-Privilegija je biti sa momcima u prvom timu. Vezao sam četiri utakmice od starta. Treme više nema, možda je bilo na početku. Sad mi je već lakše. Mi svaku utakmicu imamo određeni pritisak. Ne gledamo da li je Evropa ili prvenstvo. Ne obaziremo se na to šta se dešava sa strane. Navijači su nam potrebni, uz njihovu pomoć možemo da ostvarimo sve što želimo. – poručio je Ilić.

Podsetimo, ‘crno-beli’ su u prvom duelu protiv tima iz Azerbejdžana izgubili rezultatom 2:0, pa će sada pokušati da dođu do preokreta, vidno motivisani pobedom nad Radničkim iz Niša 2:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter