1
Fudbal

FOTO: Starsport

GRKINIĆ NAVEO RAZLOGE RAZILAŽENJA SA KERKEZOM: ‘Došlo je do zasićenosti u svlačionici!’

Objavljeno: 16.08.23 u 17:55

‘Imao je neke ideje po pitanju iniostranstva’.

Danas je na Banovm brdu predstavljen novi trenerIgor Matić, a tehnički direktor Čukaričkog, Goran Grkinić naveo je razloga rastanka sa Dušanom Kerkezom. On je rekao da je došlo do zasićenosti i da je imao neke ideje po pitanju inostranstva, što je poljualo svlačionicu.

-Došlo je do zasićenosti u svlačionici. Imao je neke ideje po pitanju iniostranstva. To je malo poljuljalo svalačionicu, Razmišljam šest meseci, godinu dana unapred koji je to trener koji će doći u klub,. I došli do smo zaključka. Čukarički je mnogo porastao u poslednje dve godine, imamo velike ambicije. Ne samo po pitanju rezultata. Ako pričamo iskreno, ostvarili smo dve pobede i remi. Međutim očekivali smo bolju igru koja nije bila na nivou i došli smo do odluke da se rastanemo sa Kerkezom. – istakao je.

Dodao je da ideja da Matić bude trener potiče od ranije.

-Od prošle godine, pre nego je došao Kerkez, pričali smo ko je dobro rešenje posle odlaska Saše Ilića. I tada smo razmišljali o Matiću, ali on nije imao licencu. Već sada razmišljamo ko će da dođe ako ode Matić. Nije bilo ostalih kandidata, jer je bila ideja da bude neko ko poznaje klub i ko je iz sistema Čukaričkog. Igor je naš čovek iz kluba. Nije prošao pripreme, to je ozbiljan problem i trebaće mu vreme. Spremni smo da to istrpimo. – poručio je on.

Na kraju je stavio do znanja da su ambicije kluba Evropa.

-Ambicije su kao i prošle godine, a to je da izborimo Evropu. Ove godine će biti lakše jer pet ekipa ide u kvalifikacije. – jasan je bio Grkinić.

Podsetimo, juče su Čukarički Dušan Kerkez su sporazumno raskinuli saradnju posle istorijske sezone gde je osvojeno treće mesto. Tim sa Banovog brda očekuju kvalifikacije za Ligu Evrope, a protivnik je bolji iz duela Olimpijakos-Genk. Sportski direktor ovog kluba, Vladmiri Matijašević rekao je da ekipa treba da se prodrma i da su ovo normalne stvari.

Nakon smene trenera u Vojvodini i odlaskom Radoslava Bataka, evo nakon tri odigrana kola i druge, ovog puta na iznenađnje svih, Dušan Kerkez.

2
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter